דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פרגיות במילוי בשר טחון וצנוברים ברוטב שקדים וקשיו
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פרגיות במילוי בשר טחון וצנוברים ברוטב שקדים וקשיו

פרגיות במילוי בשר טחון וצנוברים ברוטב שקדים וקשיו

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: יפית ניסים
מנה מרשימה של פרגיות ממולאות בבשר, צנוברים ושקדים, אפויות ברוטב

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  קילוגרם
נתח פרגית
0.5  קילוגרם
בשר בקר טחון טחון
1  כוס
צנוברים
2  כוסות
מים
6  כפות
שמן קנולה
0.5  כוס
שקדים ללא קליפה
1  כוס
אגוזי קשיו קלויים
0.5  כוס
מיץ לימון
1  כוס
כוסברה מלאה
0  לפי הטעם
כורכום או חוויאג'
1  כף
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מניחים מעט שמן במחבת ומבשלים את הבשר עם הצנוברים, פלפל ומלח, תוך כדי ערבוב, עד שהבשר משחים מעט ונגמרים הנוזלים.
  • שלב 2

    0 דקות
    פותחים כל פרגית וממלאים בצד מתערובת הבשר, מקפלים (כמו בורקס) וסוגרים בעזרת קיסם.
  • שלב 3

    0 דקות
    מסדרים בתבנית פיירקס.
  • שלב 4

    90 דקות
    מרתיחים את כל מרכיבי הרוטב, שופכים מעל הפרגיות, מכניסים לתנור בחום 180 מעלות , ואופים כ-90 דקות.
פרגיות במילוי בשר טחון וצנוברים ברוטב שקדים וקשיו

שלב 1 מתוך 4

מניחים מעט שמן במחבת ומבשלים את הבשר עם הצנוברים, פלפל ומלח, תוך כדי ערבוב, עד שהבשר משחים מעט ונגמרים הנוזלים.

פרגיות במילוי בשר טחון וצנוברים ברוטב שקדים וקשיו

שלב 2 מתוך 4

פותחים כל פרגית וממלאים בצד מתערובת הבשר, מקפלים (כמו בורקס) וסוגרים בעזרת קיסם.

פרגיות במילוי בשר טחון וצנוברים ברוטב שקדים וקשיו

שלב 3 מתוך 4

מסדרים בתבנית פיירקס.

פרגיות במילוי בשר טחון וצנוברים ברוטב שקדים וקשיו

שלב 4 מתוך 4

מרתיחים את כל מרכיבי הרוטב, שופכים מעל הפרגיות, מכניסים לתנור בחום 180 מעלות , ואופים כ-90 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • בשר
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • ידידותי לקטו
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • אורז עם פטריות ופרגיות בסיר אחד

    אורז עם פטריות ופרגיות בסיר אחד

    40 דקות קל
  • נודלס ופרגיות ברוטב חמאת בוטנים וצ'ילי מתוק

    נודלס ופרגיות ברוטב חמאת בוטנים וצ'ילי מתוק

    30 דקות קל
  • פרגיות צלויות בהשחמה אסייתית

    פרגיות צלויות בהשחמה אסייתית

    20 דקות קל
  • פתיתים עם פרגיות

    פתיתים עם פרגיות

    30 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים