דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קובה פטטה עיראקית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קובה פטטה עיראקית

קובה פטטה עיראקית

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שיר אמיר
גרסה נוספת מקולקציית הקובות העיראקיות. והפעם קובה מטוגנת עם תערובת תפוחי אדמה במילוי בשר. מתכון סופר טעים לארוחות חגיגיות

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
7 
תפוח אדמה גדולים
1  כפית
מלח
0  לפי הטעם
פלפל או לפי הטעם
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
0.5  קילוגרם
בשר בקר טחון
1  זר
פטרוזיליה קצוצה
1  כוס
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1 
ביצה
0  לפי הטעם
שמן קנולה לטיגון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    30 דקות
    מבשלים 7 תפוחי אדמה (עם הקליפה) במשך 30 דקות עד לריכוך.
  • שלב 2

    0 דקות
    מקלפים את תפוחי האדמה ומרסקים אותם בתוך קערה, מוסיפים כפית גדושה של מלח, פלפל שחור ופפריקה חריפה ומערבבים לתערובת אחידה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מטגנים תערובת בשר במחבת עד שהבשר מתחיל לשנות צבע, מוסיפים מלח, פלפל שחור, פפריקה חריפה ופטרוזיליה קצוצה ומערבבים עד שהבשר פירורי.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכינים כדורים בגודל אחיד מתערובת תפוחי אדמה, משטחים על כף היד ומניחים במרכז שתי כפות של תערובת הבשר, סוגרים לכדור אחיד ומשטחים מעט ובעדינות.
  • שלב 5

    0 דקות
    טובלים את הקובה בביצה ואז בקמח.
  • שלב 6

    0 דקות
    מחממים שמן במחבת ומטגנים עד שהקובות מוזהבות.
קובה פטטה עיראקית

שלב 1 מתוך 6

מבשלים 7 תפוחי אדמה (עם הקליפה) במשך 30 דקות עד לריכוך.

קובה פטטה עיראקית

שלב 2 מתוך 6

מקלפים את תפוחי האדמה ומרסקים אותם בתוך קערה, מוסיפים כפית גדושה של מלח, פלפל שחור ופפריקה חריפה ומערבבים לתערובת אחידה.

קובה פטטה עיראקית

שלב 3 מתוך 6

מטגנים תערובת בשר במחבת עד שהבשר מתחיל לשנות צבע, מוסיפים מלח, פלפל שחור, פפריקה חריפה ופטרוזיליה קצוצה ומערבבים עד שהבשר פירורי.

קובה פטטה עיראקית

שלב 4 מתוך 6

מכינים כדורים בגודל אחיד מתערובת תפוחי אדמה, משטחים על כף היד ומניחים במרכז שתי כפות של תערובת הבשר, סוגרים לכדור אחיד ומשטחים מעט ובעדינות.

קובה פטטה עיראקית

שלב 5 מתוך 6

טובלים את הקובה בביצה ואז בקמח.

קובה פטטה עיראקית

שלב 6 מתוך 6

מחממים שמן במחבת ומטגנים עד שהקובות מוזהבות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חגיגה
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קובה פטטה עיראקית

    קובה פטטה עיראקית

    75 דקות בינוני
  • קובה בורגול מטוגנת

    קובה בורגול מטוגנת

    120 דקות קל
  • קובה ברוטב קישואים

    קובה ברוטב קישואים

    90 דקות בינוני
  • קובה מטוגנת

    קובה מטוגנת

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים