דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קובה פטטה עיראקית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קובה פטטה עיראקית

קובה פטטה עיראקית

(0)
75 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שיר
הפריך הפריך הזה: כדורי תפוחי אדמה מטוגנים וממולאים בשר טחון. ארוחת צהרים משגעת!

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
7 
תפוח אדמה גדולים
1.5  כפיות
מלח
1.5  כפיות
פלפל
1.5  כפיות
פפריקה אדומה מתוקה
0.5  קילוגרם
בשר בקר טחון
0.5  זר
פטרוזיליה
1  כוס
קמח לבן
1 
ביצה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

75 דקות
  • שלב 1

    30 דקות
    מבשלים 7 תפוחי אדמה במשך 30 דקות, עד שתפוחי האדמה מתרככים.
  • שלב 2

    0 דקות
    אח"כ מקלפים את תפוחי האדמה ומרסקים אותם בתוך קערה. מוסיפים כפית גדושה של מלח, פלפל שחור ופפריקה חריפה ומערבבים את תפוחי האדמה יחד עם התבלינים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מטגנים תערובת בשר במחבת ומוסיפים לה חצי כפית מלח, פלפל שחור, פפריקה חריפה ופטרוזיליה קצוצה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכינים קובות של תפוחי אדמה ובכל קובה מניחים שתי כפות של תערובת הבשר, טובלים את הקובה בביצה ואז בקמח ומכניסים למחבת, עד שהקובות מוזהבות.
קובה פטטה עיראקית

שלב 1 מתוך 4

מבשלים 7 תפוחי אדמה במשך 30 דקות, עד שתפוחי האדמה מתרככים.

קובה פטטה עיראקית

שלב 2 מתוך 4

אח"כ מקלפים את תפוחי האדמה ומרסקים אותם בתוך קערה. מוסיפים כפית גדושה של מלח, פלפל שחור ופפריקה חריפה ומערבבים את תפוחי האדמה יחד עם התבלינים.

קובה פטטה עיראקית

שלב 3 מתוך 4

מטגנים תערובת בשר במחבת ומוסיפים לה חצי כפית מלח, פלפל שחור, פפריקה חריפה ופטרוזיליה קצוצה.

קובה פטטה עיראקית

שלב 4 מתוך 4

מכינים קובות של תפוחי אדמה ובכל קובה מניחים שתי כפות של תערובת הבשר, טובלים את הקובה בביצה ואז בקמח ומכניסים למחבת, עד שהקובות מוזהבות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קובה בורגול מטוגנת

    קובה בורגול מטוגנת

    120 דקות קל
  • קובה ברוטב קישואים

    קובה ברוטב קישואים

    90 דקות בינוני
  • קובה מטוגנת

    קובה מטוגנת

    60 דקות בינוני
  • מרק קובה במיה (עיראקי)

    מרק קובה במיה (עיראקי)

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים