דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קובה ברוטב קישואים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קובה ברוטב קישואים

קובה ברוטב קישואים

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
טעמים נפלאים של בית בכל ביס.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
סולת
1.25  כוסות
מים
1  כפית
מלח
1  כף
שמן קנולה
0.5  קילוגרם
בשר בקר
1 
בצלים גדול, מגורד, סחוט
0  לפי הטעם
בהרט
1 
בצלים גדול
6  עלים
סלרי
5 
עגבניית שרי אדומות ובשלות קלופות ומגורדות
2  כפות
רסק עגבניות
0  לפי הטעם
פפריקה אדומה מתוקה
0  לפי הטעם
פלפל שחור
1 
לימון סחוט למיץ. ניתן יותר.
1  כף
סוכר לבן
2 
קישואים חתוכים לקוביות גדולות חתוכים לטבעות בעובי של 1.5 ס"מ
2  ליטר
מים או יותר, לפי הצורך
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0  לפי הטעם
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    הכנת הקובה: חשוב ביותר לעבוד עם ידיים רטובות ושתהיה קערה עם מים ליד בזמן הכנת הקובות.
  • שלב 2

    0 דקות
    להכין את תערובת הסולת ולתת לה לנוח מעט.
  • שלב 3

    0 דקות
    לקחת כמות של כדור קטן ולשטח עם יד רטובה.
  • שלב 4

    0 דקות
    להוסיף מעל את תערובת הבשר (בערך כף), לסגור ולכדרר.
  • שלב 5

    15 דקות
    הכנת הרוטב: לטגן בצל, להוסיף את העגבניות המגורדות, פפריקה ורסק עגבניות ולהמשיך לטגן מעט. להוסיף את עלי הסלרי והמים ואת שאר התבלינים. לבשל כ-15 דקות.
  • שלב 6

    20 דקות
    להוסיף את הקישואים ולבשל כ-20 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    להוסיף את הקובות בזמן שהרוטב רותח.
  • שלב 8

    0 דקות
    לקראת הסוף, מוסיפים את מיץ הלימון ומשפרים טעמים.
קובה ברוטב קישואים

שלב 1 מתוך 8

הכנת הקובה: חשוב ביותר לעבוד עם ידיים רטובות ושתהיה קערה עם מים ליד בזמן הכנת הקובות.

קובה ברוטב קישואים

שלב 2 מתוך 8

להכין את תערובת הסולת ולתת לה לנוח מעט.

קובה ברוטב קישואים

שלב 3 מתוך 8

לקחת כמות של כדור קטן ולשטח עם יד רטובה.

קובה ברוטב קישואים

שלב 4 מתוך 8

להוסיף מעל את תערובת הבשר (בערך כף), לסגור ולכדרר.

קובה ברוטב קישואים

שלב 5 מתוך 8

הכנת הרוטב: לטגן בצל, להוסיף את העגבניות המגורדות, פפריקה ורסק עגבניות ולהמשיך לטגן מעט. להוסיף את עלי הסלרי והמים ואת שאר התבלינים. לבשל כ-15 דקות.

קובה ברוטב קישואים

שלב 6 מתוך 8

להוסיף את הקישואים ולבשל כ-20 דקות.

קובה ברוטב קישואים

שלב 7 מתוך 8

להוסיף את הקובות בזמן שהרוטב רותח.

קובה ברוטב קישואים

שלב 8 מתוך 8

לקראת הסוף, מוסיפים את מיץ הלימון ומשפרים טעמים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קובה עם חומוס

    קובה עם חומוס

    בינוני
  • קובה כורדי

    קובה כורדי

    120 דקות מאתגר
  • מרק קובה סלק בסגנון סורי

    מרק קובה סלק בסגנון סורי

    145 דקות מאתגר
  • קובה חמוסטה עם בשר קצוץ

    קובה חמוסטה עם בשר קצוץ

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים