דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קונכיות אורז ממולאות בסלמון צלוי וטרטר סלמון
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קונכיות אורז ממולאות בסלמון צלוי וטרטר סלמון

קונכיות אורז ממולאות בסלמון צלוי וטרטר סלמון

(1)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: תמרה אהרוני
קונכיות אורז קריספיות ממולאות בטרטר סלמון וסלמון צלוי, עם תיבול מדויק של ספייסי איולי ומיונז צרפתי

רכיבים

מנות 11

המתכון הזה נוצר עבור 11 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
100  גרם
אטריות אורז
0.5  ליטר
שמן קנולה (או כמות מתאימה לטיגון)
400  גרם
סלמון (פילה ללא העור, 200 גרם לסלמון הצלוי ו-200 גרם לטרטר)
8  גבעולים
עירית
1  כף
זנגביל מסוכר
1  כף
מטבל איולי ספייסי
1 
אבוקדו
1  כף
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
1  כף
מיונז בסגנון צרפתי
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    להכנת האטריות - מחממים בסיר קטן שמן לטיגון עמוק.
  • שלב 2

    2 דקות
    כשהשמן חם מכניסים חופן קטן של איטריות אורז ומטגנים כדקה עד שהן מתנפחות.
  • שלב 3

    1 דקות
    מוציאים למסננת עם נייר סופג.
  • שלב 4

    10 דקות
    חוזרים על הפעולה עם כל האיטריות.
  • שלב 5

    1 דקות
    להכנת הסלמון הצרוב - מחממים במחבת 2 כפות שמן.
  • שלב 6

    1 דקות
    ממליחים מעט את הסלמון.
  • שלב 7

    5 דקות
    כשהשמן חם צורבים את הסלמון היטב מכל הצדדים.
  • שלב 8

    5 דקות
    מעבירים את הסלמון לקרש חיתוך, קוצצים אותו דק ומעבירים לקערית.
  • שלב 9

    5 דקות
    חותכים את האבוקדו לקוביות קטנות ומוסיפים לקערית.
  • שלב 10

    2 דקות
    מוסיפים סויה ומיונז ומערבבים היטב.
  • שלב 11

    2 דקות
    טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
  • שלב 12

    5 דקות
    מכינים טרטר סלמון - חותכים את הסלמון לקוביות קטנות ושמים בקערה.
  • שלב 13

    2 דקות
    קוצצים דק את העירית והג'ינג'ר הכבוש ומוסיפים לקערה.
  • שלב 14

    1 דקות
    מוסיפים סויה וספייסי איולי ומערבבים היטב.
  • שלב 15

    1 דקות
    טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
  • שלב 16

    10 דקות
    מרכיבים את המנה - ממלאים כל קונכיית אורז באחת משתי התערובות מפזרים למעלה שומשום שחור ו/או פרוסת צ'ילי.
קונכיות אורז ממולאות בסלמון צלוי וטרטר סלמון

שלב 1 מתוך 16

להכנת האטריות - מחממים בסיר קטן שמן לטיגון עמוק.

קונכיות אורז ממולאות בסלמון צלוי וטרטר סלמון

שלב 2 מתוך 16

כשהשמן חם מכניסים חופן קטן של איטריות אורז ומטגנים כדקה עד שהן מתנפחות.

קונכיות אורז ממולאות בסלמון צלוי וטרטר סלמון

שלב 3 מתוך 16

מוציאים למסננת עם נייר סופג.

קונכיות אורז ממולאות בסלמון צלוי וטרטר סלמון

שלב 4 מתוך 16

חוזרים על הפעולה עם כל האיטריות.

קונכיות אורז ממולאות בסלמון צלוי וטרטר סלמון

שלב 5 מתוך 16

להכנת הסלמון הצרוב - מחממים במחבת 2 כפות שמן.

קונכיות אורז ממולאות בסלמון צלוי וטרטר סלמון

שלב 6 מתוך 16

ממליחים מעט את הסלמון.

קונכיות אורז ממולאות בסלמון צלוי וטרטר סלמון

שלב 7 מתוך 16

כשהשמן חם צורבים את הסלמון היטב מכל הצדדים.

קונכיות אורז ממולאות בסלמון צלוי וטרטר סלמון

שלב 8 מתוך 16

מעבירים את הסלמון לקרש חיתוך, קוצצים אותו דק ומעבירים לקערית.

קונכיות אורז ממולאות בסלמון צלוי וטרטר סלמון

שלב 9 מתוך 16

חותכים את האבוקדו לקוביות קטנות ומוסיפים לקערית.

קונכיות אורז ממולאות בסלמון צלוי וטרטר סלמון

שלב 10 מתוך 16

מוסיפים סויה ומיונז ומערבבים היטב.

קונכיות אורז ממולאות בסלמון צלוי וטרטר סלמון

שלב 11 מתוך 16

טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.

קונכיות אורז ממולאות בסלמון צלוי וטרטר סלמון

שלב 12 מתוך 16

מכינים טרטר סלמון - חותכים את הסלמון לקוביות קטנות ושמים בקערה.

קונכיות אורז ממולאות בסלמון צלוי וטרטר סלמון

שלב 13 מתוך 16

קוצצים דק את העירית והג'ינג'ר הכבוש ומוסיפים לקערה.

קונכיות אורז ממולאות בסלמון צלוי וטרטר סלמון

שלב 14 מתוך 16

מוסיפים סויה וספייסי איולי ומערבבים היטב.

קונכיות אורז ממולאות בסלמון צלוי וטרטר סלמון

שלב 15 מתוך 16

טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.

קונכיות אורז ממולאות בסלמון צלוי וטרטר סלמון

שלב 16 מתוך 16

מרכיבים את המנה - ממלאים כל קונכיית אורז באחת משתי התערובות מפזרים למעלה שומשום שחור ו/או פרוסת צ'ילי.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • שיא
  • חטיף
  • דגים
  • חברים
  • פסטות
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • דל סוכר
  • מתאבנים
  • ארוחה קלה
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • פינגר פוד
  • מנה ראשונה
  • מאכלים קרים
  • מתכונים קלים
  • טיגון בשמן עמוק
  • מוקפצים ואסייתים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קונכיות פסטה ממולאות בגבינות ופסטו ברוטב עגבניות

    קונכיות פסטה ממולאות בגבינות ופסטו ברוטב עגבניות

    60 דקות קל
  • קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    60 דקות קל
  • קונכיות גדולות ממולאות גבינה ברוטב רוזה

    קונכיות גדולות ממולאות גבינה ברוטב רוזה

    60 דקות קל
  • קונכיות מרנג עם מקצפת פירות יער

    קונכיות מרנג עם מקצפת פירות יער

    225 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים