דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קנלוני מסקרפונה שום שמיר ברוטב עגבניות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קנלוני מסקרפונה שום שמיר ברוטב עגבניות

קנלוני מסקרפונה שום שמיר ברוטב עגבניות

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אליהו בנימין
מנה ממושלמת לארוחה חלבית, כמו איטליה הקטנה בתבנית

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  חבילה
פרפקטו קנלוני - מהדורה (250 גרם)
2  חבילות
גבינה 9% (500 גרם)
2  שיני
שום כתושות
1  גבעול
שמיר קצוץ דק
1  כפית
מלח
2 
עגבנייה מומלץ תמר
1 
בצל בינוני
0.25  זר
כוסברה
1  כף
רסק עגבניות (מרוכז 28)
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
פלפל שחור
2  כפיות
מלח
1  קורט
כורכום
1.5  כוסות
מים
1  כף
שמן קנולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את המסקרפונה עם השום, השמיר והמלח.
  • שלב 2

    0 דקות
    ממלאים את הקנלוני בתערובת גבינת השום שמיר.
  • שלב 3

    0 דקות
    להכנת הרוטב: מגרדים בקערה עם פומפיה את העגבניות והבצל, מוסיפים את הכוסברה כמו שהיא שלמה.מוסיפים את הרסק, התבלינים והמים ורק בסוף את השמן. מערבבים היטב לרוטב אחיד.
  • שלב 4

    0 דקות
    מסדרים את הקנלוני בתבנית ויוצקים מעל את הרוטב.
  • שלב 5

    30 דקות
    מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 30 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוציאים, אפשר לגרד מעל פרמזן בעודו חם.
קנלוני מסקרפונה שום שמיר ברוטב עגבניות

שלב 1 מתוך 6

מערבבים את המסקרפונה עם השום, השמיר והמלח.

קנלוני מסקרפונה שום שמיר ברוטב עגבניות

שלב 2 מתוך 6

ממלאים את הקנלוני בתערובת גבינת השום שמיר.

קנלוני מסקרפונה שום שמיר ברוטב עגבניות

שלב 3 מתוך 6

להכנת הרוטב: מגרדים בקערה עם פומפיה את העגבניות והבצל, מוסיפים את הכוסברה כמו שהיא שלמה.מוסיפים את הרסק, התבלינים והמים ורק בסוף את השמן. מערבבים היטב לרוטב אחיד.

קנלוני מסקרפונה שום שמיר ברוטב עגבניות

שלב 4 מתוך 6

מסדרים את הקנלוני בתבנית ויוצקים מעל את הרוטב.

קנלוני מסקרפונה שום שמיר ברוטב עגבניות

שלב 5 מתוך 6

מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 30 דקות.

קנלוני מסקרפונה שום שמיר ברוטב עגבניות

שלב 6 מתוך 6

מוציאים, אפשר לגרד מעל פרמזן בעודו חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • ארוחת צהריים
  • עשיר בסיבים תזונתיים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קנלוני מנגולד וגבינות ברוטב רוזה קשקבל

    קנלוני מנגולד וגבינות ברוטב רוזה קשקבל

    90 דקות בינוני
  • קנלוני בשר ברוטב עשיר

    קנלוני בשר ברוטב עשיר

    75 דקות בינוני
  • מאפה קנלוני עשיר

    מאפה קנלוני עשיר

    60 דקות בינוני
  • קנלוני במילוי גבינה ותירס

    קנלוני במילוי גבינה ותירס

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים