המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערה גדולה, לערבב יחד בשר, בצל, אורז, פטרוזיליה, שמיר, שמן, מלח ופלפל.
להכין מהתערובת כדורים קטנים בערך בגודל כדור פינג פונג, ולגלגל אותם במעט קמח. להניח את הכדורים בצד.
בסיר גדול לשים 5 כוסות ציר בקר וחמאה ולהרתיח.
להכניס הכדורים לתוך הרוטב הרותח, להביא לרתיחה ולהנמיך לאש קטנה-בינונית 30 דקות פחות או יותר.
ממש לפני שהקציצות מוכנות, מכינים את הרוטב: טורפים 2 ביצים טוב טוב, מוסיפים מיץ לימון לאט לאט. יש להמשיך לטרוף הביצים.
לקחת 3-4 כפות ציר בקר (או מים) ולהוסיף לאט לאט לביצה עם הלימון. לא להפסיק לטרוף על מנת שהביצה לא תתבשל.
להוסיף את הרוטב שנוצר לאט לאט לסיר, תוך כדי בחישה, ולהוריד מהאש. *ניתן להמיר את הפטרוזיליה והשמיר בנענע באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0