דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קציצות דגים ברוטב עגבניות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קציצות דגים ברוטב עגבניות

קציצות דגים ברוטב עגבניות

(0)
65 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: לאה ספיר
קציצות דגים ברוטב עגבניות פיקנטי בבישול קצר. מומלץ להגיש לצד חלה טרייה לניגוב הרוטב

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
דג ים טחון, אפשר נסיכה או דג סול
1.5  כפיות
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
פלפל שחור גרוס
1 
חלמון
2 
גזר מגוררים על פומפייה גסה
0.5  זר
כוסברה טרייה קצוצה
1 
פלפל ירוק חריף
5  שיני
שום
2  כפות
פירורי לחם פירורית זהב
1  כפית
מלח גס או יותר לפי המליחות הרצויה
3  כפות
שמן זית
2 
פלפלים, בצל, חצילים, עגבניות מגוררות על פומפייה גסה
1  כף
רסק עגבניות
1  כוס
מים קרים מהברז
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

65 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    להעביר לקערה עמוקה את הדגים הטחונים עם 3 שיני שום כתוש, כפית פפריקה, 3/4 כפית פלפל שחור, חצי מכמות הגזר המגורר, חופן כוסברה טרייה, פירורי לחם או קמח מצה (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), 3/4 כפית של מלח וחלבון ביצה.
  • שלב 2

    0 דקות
    אחרי ערבוב להכין כדורים קטנים ולהכניס למקרר, לא במקפיא!!!
  • שלב 3

    0 דקות
    לקחת סיר עמוק, לחמם את השמן ולהוסיף אליו את שאר הגזר (הגזר שמטגנים עם שמן מפריש צבע ארגמן נהדר). להוסיף בהדרגה פלפל ירוק קצוץ, לערבב היטב ולהוסיף חצי כפית פפריקה, שליש כפית פלפל שחור, להוסיף את העגבניות המגוררות ו-2 שיני שום כתוש. להוסיף בהדרגה את רסק העגבניות ואת המים.
  • שלב 4

    0 דקות
    ברגע שהתבשיל יתחיל לבעבע להוסיף רבע כפית מלח ולהתחיל להוסיף בתוך הרוטב את הקציצות. לסובב מכול צד.
  • שלב 5

    0 דקות
    כשהתבשיל רותח להנמיך את האש ולצמצם את הרוטב. כאשר הרוטב סמיך מעט יש לכבות את הלהבה ולהוסיף את כוסברה הטרייה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • חגיגה
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קציצות בשר ברוטב עגבניות שילדים אוהבים

    קציצות בשר ברוטב עגבניות שילדים אוהבים

    70 דקות קל
  • קציצות חוביזה

    קציצות חוביזה

    70 דקות בינוני
  • קציצות בקר ובטטה

    קציצות בקר ובטטה

    45 דקות בינוני
  • קציצות עוף פשוטות

    קציצות עוף פשוטות

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים