דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קציצות דגים לפסח
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קציצות דגים לפסח

קציצות דגים לפסח

(0)
קל
מתכונאי/ת: קרן גליה
מתכון לקציצות דגים מנסיכת הנילוס, מתכון מנצח לשולחן חג הפסח

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
דג נסיכת הנילוס טחון
3 
בצל קצוצים
1  קילוגרם
בצל לבישול נפרד
3 
ביצה
1  כוס
סודה לשתייה לא אבקה
2  כפות
קמח מצה
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את הדג, 3 הבצלים הקצוצים, הביצים, מי הסודה והתבלינים. מוסיפים קמח מצות וממתינים 10 דקות עד שהתערובת תסמיך.
  • שלב 2

    0 דקות
    שוטפים היטב את קילו הבצלים עם הקליפה. מסירים את הקליפות, ומניחים אותן בסיר בישול גדול. מוסיפים כוס וחצי מים, חותכים את הבצלים לפרוסות, מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים לסיר. מכסים, ומבשלים 30 דקות על אש קטנה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים 2 כוסות מים רותחים, ומביאים לרתיחה נוספת. מרטיבים את הידיים במים קרים, ומכינים קציצות מהדג. מכניסים את הקציצות לסיר מבלי לצופף אותן. ממשיכים לבשל על אש קטנה כשהסיר מכוסה במשך 90 דקות. במידה וחסרים מים, ניתן להוסיף מהצדדים כדי שהקציצות לא תתפוררנה. בתיאבון!
קציצות דגים לפסח

שלב 1 מתוך 3

מערבבים את הדג, 3 הבצלים הקצוצים, הביצים, מי הסודה והתבלינים. מוסיפים קמח מצות וממתינים 10 דקות עד שהתערובת תסמיך.

קציצות דגים לפסח

שלב 2 מתוך 3

שוטפים היטב את קילו הבצלים עם הקליפה. מסירים את הקליפות, ומניחים אותן בסיר בישול גדול. מוסיפים כוס וחצי מים, חותכים את הבצלים לפרוסות, מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים לסיר. מכסים, ומבשלים 30 דקות על אש קטנה.

קציצות דגים לפסח

שלב 3 מתוך 3

מוסיפים 2 כוסות מים רותחים, ומביאים לרתיחה נוספת. מרטיבים את הידיים במים קרים, ומכינים קציצות מהדג. מכניסים את הקציצות לסיר מבלי לצופף אותן. ממשיכים לבשל על אש קטנה כשהסיר מכוסה במשך 90 דקות. במידה וחסרים מים, ניתן להוסיף מהצדדים כדי שהקציצות לא תתפוררנה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • אביב
  • דגים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ערוק - קציצות עיראקיות

    ערוק - קציצות עיראקיות

    30 דקות קל
  • קציצות עוף חמצמצות ומתוקות ברוטב עגבניות

    קציצות עוף חמצמצות ומתוקות ברוטב עגבניות

    50 דקות בינוני
  • קציצות ברוטב עגבניות ופלפלים

    קציצות ברוטב עגבניות ופלפלים

    75 דקות בינוני
  • קציצות בשר לברביקיו

    קציצות בשר לברביקיו

    45 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים