דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קציצות כרישה (פראסה) ובשר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קציצות כרישה (פראסה) ובשר

קציצות כרישה (פראסה) ובשר

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: לי גבריאלי
כל כך פשוט להכין את הקציצות של סבתא שחייבים לנסות

רכיבים

מנות 20

המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6  גבעולים
כרישה
250  גרם
בשר בקר צלעות מס2
3 
ביצה
0.75  כוס
קמח מצה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
2  כוסות
שמן קנולה עמוק לטיגון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שוטפים ומנקים היטב מהחולות את גבעולי הכרישה,זורקים את החלק של העלים משאירים רק את הגבעולים.
  • שלב 2

    30 דקות
    חותכים את הגבעולים לחתיכות קטנות מאוד ומרתיחים בסיר גדול למשך 30 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מסננים את הגבעולים ונותנים להם להתקרר בערך 15 דק'.
  • שלב 4

    0 דקות
    לאחר מכן שהגבעולים קרים משאירים אותם במסננת ומתחת שמים קערה, מועכים בעזרת שתי הידיים עד שהעיסה נשארת ללא מים בכלל.
  • שלב 5

    0 דקות
    בינתיים מחממים במחבת שמן עמוק.
  • שלב 6

    0 דקות
    מעבירים את העיסה לקערה מוסיפים את הביצים,בשר הטחון,קמח המצה והתבלינים.
  • שלב 7

    0 דקות
    מגלגלים לקציצות ומועכים טיפה עם היד מטגנים משני הצדדים.
  • שלב 8

    0 דקות
    מגישים חם .....בתאבון.
קציצות כרישה (פראסה) ובשר

שלב 1 מתוך 8

שוטפים ומנקים היטב מהחולות את גבעולי הכרישה,זורקים את החלק של העלים משאירים רק את הגבעולים.

קציצות כרישה (פראסה) ובשר

שלב 2 מתוך 8

חותכים את הגבעולים לחתיכות קטנות מאוד ומרתיחים בסיר גדול למשך 30 דקות.

קציצות כרישה (פראסה) ובשר

שלב 3 מתוך 8

מסננים את הגבעולים ונותנים להם להתקרר בערך 15 דק'.

קציצות כרישה (פראסה) ובשר

שלב 4 מתוך 8

לאחר מכן שהגבעולים קרים משאירים אותם במסננת ומתחת שמים קערה, מועכים בעזרת שתי הידיים עד שהעיסה נשארת ללא מים בכלל.

קציצות כרישה (פראסה) ובשר

שלב 5 מתוך 8

בינתיים מחממים במחבת שמן עמוק.

קציצות כרישה (פראסה) ובשר

שלב 6 מתוך 8

מעבירים את העיסה לקערה מוסיפים את הביצים,בשר הטחון,קמח המצה והתבלינים.

קציצות כרישה (פראסה) ובשר

שלב 7 מתוך 8

מגלגלים לקציצות ומועכים טיפה עם היד מטגנים משני הצדדים.

קציצות כרישה (פראסה) ובשר

שלב 8 מתוך 8

מגישים חם .....בתאבון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קציצות בשר ופרסה

    קציצות בשר ופרסה

    60 דקות מאתגר
  • קציצות בקר קלי קלות

    קציצות בקר קלי קלות

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים