דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קציצות קולרבי קרות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קציצות קולרבי קרות

קציצות קולרבי קרות

(0)
45 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
קציצות ירקות שורש, שמתאימות גם לפסח. מגישים חם לצד רוטב יוגורט ועשבי תיבול

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
קולורבי מקולפים ומגוררים גס
1 
שורש סלרי מקולף ומגורר גס
3  עלים
בצל ירוק קצוצים דק (כולל החלק הלבן)
3  שיני
שום קצוצות דק
2 
ביצה
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל
2  כפות
קמח מצה
2  כפות
שמן זית או שמן קנולה
2  גביעים
יוגורט
0.5  זר
פטרוזיליה קצוצים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    סוחטים היטב את הירקות המגוררים כדי להיפטר מעודפי נוזלים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים קולרבי, סלרי, בצל ירוק, שום, ביצים, מלח, פלפל וקמח מצה. התערובת צריכה להיות סמיכה מספיק להכנת קציצות. אם לא מוסיפים עוד מעט קמח.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק.
  • שלב 4

    0 דקות
    יוצרים קציצות קטנות ושטוחות ומטגנים 3 דקות מכל צד.
  • שלב 5

    0 דקות
    מערבבים בקערה יוגורט, עשבי תיבול, מלח ופלפל, טועמים ומתקנים תיבול.
  • שלב 6

    0 דקות
    מגישים את הקציצות חם לצד הרוטב הקר.
קציצות קולרבי קרות

שלב 1 מתוך 6

סוחטים היטב את הירקות המגוררים כדי להיפטר מעודפי נוזלים.

קציצות קולרבי קרות

שלב 2 מתוך 6

מערבבים קולרבי, סלרי, בצל ירוק, שום, ביצים, מלח, פלפל וקמח מצה. התערובת צריכה להיות סמיכה מספיק להכנת קציצות. אם לא מוסיפים עוד מעט קמח.

קציצות קולרבי קרות

שלב 3 מתוך 6

מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק.

קציצות קולרבי קרות

שלב 4 מתוך 6

יוצרים קציצות קטנות ושטוחות ומטגנים 3 דקות מכל צד.

קציצות קולרבי קרות

שלב 5 מתוך 6

מערבבים בקערה יוגורט, עשבי תיבול, מלח ופלפל, טועמים ומתקנים תיבול.

קציצות קולרבי קרות

שלב 6 מתוך 6

מגישים את הקציצות חם לצד הרוטב הקר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • אביב
  • טאפסים
  • תוספות
  • דל במלח
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • עשיר בסיבים תזונתיים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קציצות בשר ופרסה

    קציצות בשר ופרסה

    60 דקות מאתגר
  • קציצות בקר קלי קלות

    קציצות בקר קלי קלות

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים