דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קראנץ' פתיבר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קראנץ' פתיבר

קראנץ' פתיבר

(1)
15 דקות
קל
מתכונאי/ת: מיס פטל
הגרסה הביתית לגלידה האהובה, עם שדרוג של פתיבר והמון שוקולד

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
10 
פתיבר קלאסי מפורר לפירורים דקים
50  גרם
שוקולד מריר או חלב
500  מיליליטר
שמנת מתוקה להקצפה
1  כפית
תמצית וניל
400  גרם
חלב מרוכז ממותק
200  גרם
שוקולד מריר
1  כף
שמן צמחי
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

15 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    להכנת מחית הקראנץ': ממיסים 50 גרם שוקולד ומוסיפים 2 כפות פירורי פתיבר. מזלפים פסים מהמילוי על גבי נייר אפייה ומכניסים להתייצבות במקרר.
  • שלב 2

    5 דקות
    להכנת הגלידה: מקציפים שמנת ומחית וניל לקצפת יציבה. מוסיפים חלב מרוכז ומערבבים היטב.
  • שלב 3

    5 דקות
    משאירים בצד 2 כפות מפירורי הפתיבר שנותרו ומוסיפים את שאר הפירורים לקרם. יוצקים את הקרם לתבניות ארטיק מסיליקון עד למחצית הגובה, מטביעים בכל אחד פס שוקולד שהכנו, ומכסים ביתרת הקרם. נועצים מקל ארטיק ומכניסים להקפאה.
  • שלב 4

    5 דקות
    כשהארטיקים קפואים - מכינים את הציפוי: ממיסים 200 גרם שוקולד ומוסיפים לו שמן. מערבבים היטב. מוסיפים לשוקולד את יתרת פירורי הפתיבר ומערבבים היטב. מחלצים את הארטיקים מהתבנית, טובלים בציפוי ומחזירים למקפיא. שומרים בהקפאה.
קראנץ' פתיבר

שלב 1 מתוך 4

להכנת מחית הקראנץ': ממיסים 50 גרם שוקולד ומוסיפים 2 כפות פירורי פתיבר. מזלפים פסים מהמילוי על גבי נייר אפייה ומכניסים להתייצבות במקרר.

קראנץ' פתיבר

שלב 2 מתוך 4

להכנת הגלידה: מקציפים שמנת ומחית וניל לקצפת יציבה. מוסיפים חלב מרוכז ומערבבים היטב.

קראנץ' פתיבר

שלב 3 מתוך 4

משאירים בצד 2 כפות מפירורי הפתיבר שנותרו ומוסיפים את שאר הפירורים לקרם. יוצקים את הקרם לתבניות ארטיק מסיליקון עד למחצית הגובה, מטביעים בכל אחד פס שוקולד שהכנו, ומכסים ביתרת הקרם. נועצים מקל ארטיק ומכניסים להקפאה.

קראנץ' פתיבר

שלב 4 מתוך 4

כשהארטיקים קפואים - מכינים את הציפוי: ממיסים 200 גרם שוקולד ומוסיפים לו שמן. מערבבים היטב. מוסיפים לשוקולד את יתרת פירורי הפתיבר ומערבבים היטב. מחלצים את הארטיקים מהתבנית, טובלים בציפוי ומחזירים למקפיא. שומרים בהקפאה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 2

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
צ צפורה ברקו

מהמם

ש שירלי

מתכון מהמם

מערכת בישולים

תודה 🌸

הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • חלבי
  • גלידה
  • שוקולד
  • אוכל מקומי
  • אחר הצהריים
  • מאכלים קרים
  • קינוח עליון
  • מתכונים קלים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוף ממולא בקראנץ' פיסטוק וירקות שורש

    עוף ממולא בקראנץ' פיסטוק וירקות שורש

    בינוני
  • בייבי תפוחי אדמה בציפוי קראנץ' פירורית עם ביסלי גריל

    בייבי תפוחי אדמה בציפוי קראנץ' פירורית עם ביסלי גריל

    50 דקות בינוני
  • קראנץ' שמרים עם קמח שמרים

    קראנץ' שמרים עם קמח שמרים

    60 דקות בינוני
  • בגט קראנץ' בציפוי גבינה

    בגט קראנץ' בציפוי גבינה

    30 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים