דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רוטב לספגטי עם אפונה וטוויסט
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רוטב לספגטי עם אפונה וטוויסט

רוטב לספגטי עם אפונה וטוויסט

(0)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: נטע
רוטב שמנת עם אפונה, יין לבן, וודקה ופטרוזיליה - זו הולכת להיות מנת ספגטי מעלפת שאף אחד לא ישכח בקלות :)

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
בצל קצוץ דק דק
0.25  חבילה
אפונה
2  כפות
יין לבן
1  מיכל
שמנת מתוקה
1  כפית
וודקה
0  לפי הטעם
אגוז מוסקט טחון
0  לפי הטעם
מלח
1  כפית
חמאה
2  שיני
שום
0.33  זר
פטרוזיליה
1  חבילה
פרפקטו פסטה פנה 500 גר'
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    6 דקות
    מבשלים את האפונה הקפואה עם הרבה מלח וחמאה, 5-6 דקות עד שהאפונה מוכנה, מסננים ומניחים בצד.
  • שלב 2

    0 דקות
    מטגנים את הבצל עם השום והחמאה, עד שהבצל מצהיב.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את היין הלבן, מביאים לרתיחה ומוסיפים את האפונה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את השמנת המתוקה, מביאים לרתיחה ומתבלים במלח ופלפל, אגוז מוסקט וכפית וודקה.
  • שלב 5

    0 דקות
    לאחר שהשמנת מצטמצמת מעט מוסיפים את הפטרוזיליה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מבשלים את הספגטי לפי הוראות ההכנה.
  • שלב 7

    0 דקות
    לאחר שהספגטי מוכן, מסננים, מוסיפים לסיר הרוטב ומערבבים.
רוטב לספגטי עם אפונה וטוויסט

שלב 1 מתוך 7

מבשלים את האפונה הקפואה עם הרבה מלח וחמאה, 5-6 דקות עד שהאפונה מוכנה, מסננים ומניחים בצד.

רוטב לספגטי עם אפונה וטוויסט

שלב 2 מתוך 7

מטגנים את הבצל עם השום והחמאה, עד שהבצל מצהיב.

רוטב לספגטי עם אפונה וטוויסט

שלב 3 מתוך 7

מוסיפים את היין הלבן, מביאים לרתיחה ומוסיפים את האפונה.

רוטב לספגטי עם אפונה וטוויסט

שלב 4 מתוך 7

מוסיפים את השמנת המתוקה, מביאים לרתיחה ומתבלים במלח ופלפל, אגוז מוסקט וכפית וודקה.

רוטב לספגטי עם אפונה וטוויסט

שלב 5 מתוך 7

לאחר שהשמנת מצטמצמת מעט מוסיפים את הפטרוזיליה.

רוטב לספגטי עם אפונה וטוויסט

שלב 6 מתוך 7

מבשלים את הספגטי לפי הוראות ההכנה.

רוטב לספגטי עם אפונה וטוויסט

שלב 7 מתוך 7

לאחר שהספגטי מוכן, מסננים, מוסיפים לסיר הרוטב ומערבבים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • קטניות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • כנפיים ברוטב צ'ילי משגע

    כנפיים ברוטב צ'ילי משגע

    60 דקות קל
  • תרד ברוטב בשמל

    תרד ברוטב בשמל

    20 דקות בינוני
  • פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים