דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רולדה קלאסית במילוי גבינה או שוקולד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רולדה קלאסית במילוי גבינה או שוקולד

רולדה קלאסית במילוי גבינה או שוקולד

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: נועה קרביצקי
זה רק נראה מסובך: אחת העוגות הקלאסיות עם אופציה למילוי וניל או שוקולד - כך שתוכלו לשחק עם הצבעים ועם הטעמים איך שמתחשק לכם

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
ביצה מופרדות
0.75  כוס
סוכר לבן
1  כפית
תמצית וניל
0.75  כוס
קמח לבן
1  כפית
אבקת אפייה
1  כף
קקאו לקבלת רולדת שוקולד
1  מיכל
שמנת מתוקה
250  גרם
גבינה לבנה 5%
1  שקית
פודינג אינסטנט בטעם וניל
0.5  כוס
סוכר לבן
100  גרם
שוקולד מריר שבור לקוביות
1  כפית
נס קפה
100  גרם
שוקולד מריר
50  גרם
אגוזים קצוצים
50  גרם
דובדבנים מסוכרים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    במיקסר מקציפים חלבונים עם חצי כוס סוכר לקבלת קצף יציב וחזק.
  • שלב 3

    0 דקות
    בקערה נפרדת מערבבים רבע כוס סוכר, חלמונים, כפית תמצית וניל, מערבבים בעדינות עם קצף החלבונים לקבלת לתערובת אחידה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים לתערובת בתנועות קיפול את הקמח ואבקת אפייה ומערבבים בעדינות כדי שהקצף לא יישבר.
  • שלב 5

    0 דקות
    לקבלת רולדת שוקולד מוסיפים את כף הקקאו ומערבבים בעדינות עם הקצף.
  • שלב 6

    0 דקות
    יוצקים את הבלילה על תבנית תנור עם נייר אפייה.
  • שלב 7

    13 דקות
    אופים כ-13 דקות עד להזהבה. מוציאים מהתנור והופכים את העוגה על מגבת שפיזרו עליה מעט אבקת סוכר או סוכר רגיל ומקררים.
  • שלב 8

    0 דקות
    ניתן לבחור בין שני סוגי מליות, לפי הטעם:
  • שלב 9

    0 דקות
    למלית קרם וניל מקציפים במיקסר שמנת לקצפת יציבה, מוסיפים גבינה, סוכר ופודינג וממשיכים להקציף לקבלת תערובת אחידה.
  • שלב 10

    0 דקות
    למילוי גבינה ושוקולד מוסיפים לתערובת קרם הווניל גם שוקולד מומס וקפה וממשיכים בערבוב.
  • שלב 11

    60 דקות
    מקררים את המלית במקרר כ-60 דקות ומניחים לה להתקשות.
  • שלב 12

    0 דקות
    ממיסים בסיר קוביות שוקולד מריר עם רבע כוס מים עד לקבלת תערובת חלקה, מבריקה ואחידה (זהירות לא לשרוף את השוקולד).
  • שלב 13

    0 דקות
    מורחים את המלית הנבחרת על הבסיס האפוי ומגלגלים בעדינות לרולדה תוך הידוק קל.
  • שלב 14

    0 דקות
    מורחים על העוגה את ציפוי השוקולד ומפזרים אגוזים קצוצים/ דובדבנים מסוכרים/ שוקולד לבן מגורד או כל תוספת אחרת שאוהבים.
רולדה קלאסית במילוי גבינה או שוקולד

שלב 1 מתוך 14

מחממים תנור ל-180 מעלות.

רולדה קלאסית במילוי גבינה או שוקולד

שלב 2 מתוך 14

במיקסר מקציפים חלבונים עם חצי כוס סוכר לקבלת קצף יציב וחזק.

רולדה קלאסית במילוי גבינה או שוקולד

שלב 3 מתוך 14

בקערה נפרדת מערבבים רבע כוס סוכר, חלמונים, כפית תמצית וניל, מערבבים בעדינות עם קצף החלבונים לקבלת לתערובת אחידה.

רולדה קלאסית במילוי גבינה או שוקולד

שלב 4 מתוך 14

מוסיפים לתערובת בתנועות קיפול את הקמח ואבקת אפייה ומערבבים בעדינות כדי שהקצף לא יישבר.

רולדה קלאסית במילוי גבינה או שוקולד

שלב 5 מתוך 14

לקבלת רולדת שוקולד מוסיפים את כף הקקאו ומערבבים בעדינות עם הקצף.

רולדה קלאסית במילוי גבינה או שוקולד

שלב 6 מתוך 14

יוצקים את הבלילה על תבנית תנור עם נייר אפייה.

רולדה קלאסית במילוי גבינה או שוקולד

שלב 7 מתוך 14

אופים כ-13 דקות עד להזהבה. מוציאים מהתנור והופכים את העוגה על מגבת שפיזרו עליה מעט אבקת סוכר או סוכר רגיל ומקררים.

רולדה קלאסית במילוי גבינה או שוקולד

שלב 8 מתוך 14

ניתן לבחור בין שני סוגי מליות, לפי הטעם:

רולדה קלאסית במילוי גבינה או שוקולד

שלב 9 מתוך 14

למלית קרם וניל מקציפים במיקסר שמנת לקצפת יציבה, מוסיפים גבינה, סוכר ופודינג וממשיכים להקציף לקבלת תערובת אחידה.

רולדה קלאסית במילוי גבינה או שוקולד

שלב 10 מתוך 14

למילוי גבינה ושוקולד מוסיפים לתערובת קרם הווניל גם שוקולד מומס וקפה וממשיכים בערבוב.

רולדה קלאסית במילוי גבינה או שוקולד

שלב 11 מתוך 14

מקררים את המלית במקרר כ-60 דקות ומניחים לה להתקשות.

רולדה קלאסית במילוי גבינה או שוקולד

שלב 12 מתוך 14

ממיסים בסיר קוביות שוקולד מריר עם רבע כוס מים עד לקבלת תערובת חלקה, מבריקה ואחידה (זהירות לא לשרוף את השוקולד).

רולדה קלאסית במילוי גבינה או שוקולד

שלב 13 מתוך 14

מורחים את המלית הנבחרת על הבסיס האפוי ומגלגלים בעדינות לרולדה תוך הידוק קל.

רולדה קלאסית במילוי גבינה או שוקולד

שלב 14 מתוך 14

מורחים על העוגה את ציפוי השוקולד ומפזרים אגוזים קצוצים/ דובדבנים מסוכרים/ שוקולד לבן מגורד או כל תוספת אחרת שאוהבים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • יום הולדת
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רולדה קלה ומעולה

    רולדה קלה ומעולה

    35 דקות בינוני
  • רולדה תמרים

    רולדה תמרים

    45 דקות קל
  • רולדה שוקולד או וניל

    רולדה שוקולד או וניל

    25 דקות קל
  • רולדה של ביסקוויטים

    רולדה של ביסקוויטים

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים