דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רולדת אנטריקוט ממולאת
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רולדת אנטריקוט ממולאת

רולדת אנטריקוט ממולאת

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ירון צחר
רולדת בשר מאחד הנתחים הטובים שיש בבקר

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
סטייק אנטריקוט פרוס
500  גרם
בשר בקר טחון טחון
100  גרם
שומן כבש
2  גרם
פטרוזיליה קצוצים דק
50  גרם
צנוברים
1  כף
בהרט
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
1  כף
תבלין עוף
1  לפי הטעם
מלח
1  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכניסים את בשר הבקר הטחון וכן את שומן הכבש הטחון לקערה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים לקערה את הפלפל השחור, המלח, הבהרט וכן את הצנוברים ועלי הפטרוזיליה הקצוצים ומערבבים היטב.
  • שלב 3

    0 דקות
    משאירים את הבשר המתובל בקערה למשך שעתיים, על מנת שהבשר יספוג את טעמי התבלינים.
  • שלב 4

    0 דקות
    פורשים את נתח האנטריקות לעלה דק בעובי של כחצי ס"מ.
  • שלב 5

    0 דקות
    מתבלים את עלה האנטריקות משני צדיו עם מלח, פלפל שחור, פפריקה ותבלין לשווארמה .
  • שלב 6

    0 דקות
    מפזרים את הבשר הטחון המתובל על עלה האנטריקוט, ומגלגלים את העלה והמילוי לרולדה.
  • שלב 7

    0 דקות
    עוטפים את הרולדה ברשת בשר, על מנת שצורת הרולדה תישמר בעת הצלייה.
  • שלב 8

    0 דקות
    מחממים מחבת כבדה עם מעט שמן עד שעולה מעט עשן מהמחבת.
  • שלב 9

    0 דקות
    מוסיפים למחבת את רולדת האנטריקוט, וצולים מכל הצדדים עד להשחמה יפה. מוציאים את רולדת הבשר מהמחבת ומניחים בתבנית אפיה.
  • שלב 10

    45 דקות
    מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ- 190 מעלות למשך כ- 45 דקות.
  • שלב 11

    0 דקות
    מוציאים את התבנית מהתנור, מסירים בעדינות את הרשת מעל הרולדה ועם סכין חדה פורסים את הרולדה לפרוסות.
רולדת אנטריקוט ממולאת

שלב 1 מתוך 11

מכניסים את בשר הבקר הטחון וכן את שומן הכבש הטחון לקערה.

רולדת אנטריקוט ממולאת

שלב 2 מתוך 11

מוסיפים לקערה את הפלפל השחור, המלח, הבהרט וכן את הצנוברים ועלי הפטרוזיליה הקצוצים ומערבבים היטב.

רולדת אנטריקוט ממולאת

שלב 3 מתוך 11

משאירים את הבשר המתובל בקערה למשך שעתיים, על מנת שהבשר יספוג את טעמי התבלינים.

רולדת אנטריקוט ממולאת

שלב 4 מתוך 11

פורשים את נתח האנטריקות לעלה דק בעובי של כחצי ס"מ.

רולדת אנטריקוט ממולאת

שלב 5 מתוך 11

מתבלים את עלה האנטריקות משני צדיו עם מלח, פלפל שחור, פפריקה ותבלין לשווארמה .

רולדת אנטריקוט ממולאת

שלב 6 מתוך 11

מפזרים את הבשר הטחון המתובל על עלה האנטריקוט, ומגלגלים את העלה והמילוי לרולדה.

רולדת אנטריקוט ממולאת

שלב 7 מתוך 11

עוטפים את הרולדה ברשת בשר, על מנת שצורת הרולדה תישמר בעת הצלייה.

רולדת אנטריקוט ממולאת

שלב 8 מתוך 11

מחממים מחבת כבדה עם מעט שמן עד שעולה מעט עשן מהמחבת.

רולדת אנטריקוט ממולאת

שלב 9 מתוך 11

מוסיפים למחבת את רולדת האנטריקוט, וצולים מכל הצדדים עד להשחמה יפה. מוציאים את רולדת הבשר מהמחבת ומניחים בתבנית אפיה.

רולדת אנטריקוט ממולאת

שלב 10 מתוך 11

מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ- 190 מעלות למשך כ- 45 דקות.

רולדת אנטריקוט ממולאת

שלב 11 מתוך 11

מוציאים את התבנית מהתנור, מסירים בעדינות את הרשת מעל הרולדה ועם סכין חדה פורסים את הרולדה לפרוסות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חטיף
  • חורף
  • חגיגה
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רולדת שמרים ופרג

    רולדת שמרים ופרג

    80 דקות בינוני
  • רולדת שמרים במילוי טחינה, סילאן ושקדים

    רולדת שמרים במילוי טחינה, סילאן ושקדים

    150 דקות בינוני
  • רולדת ג'לי פטל ופירות יער

    רולדת ג'לי פטל ופירות יער

    45 דקות בינוני
  • רולדת פרג מבצק פריך

    רולדת פרג מבצק פריך

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים