דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רולדת חמאת בוטנים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רולדת חמאת בוטנים

רולדת חמאת בוטנים

(0)
180 דקות
קל
מתכונאי/ת: Ohad Cohen
את המאפה המקורי הזה האנחנו אוהבים לכנות בשם החיבה "עוגת במבה", ומי שאוהב במבה ובוטנים יבין מיד כמה שזה טעים

רכיבים

מנות 1

המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
1 
ביצה
0.5  כפית
סוכר חום
0.5  כפית
מלח
50  גרם
חמאה רכה חתוכה
150  גרם
חמאת בוטנים עם שברי בוטנים למילוי
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

180 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את כל חומרי הבצק לתערובת אחידה ומכסים במגבת לשעתיים,
  • שלב 2

    0 דקות
    לאחר מכן מוציאים ומקמחים, פותחים את הבצק על משטח עבודה וממלאים במילוי. מגלגלים את הבצק ומכסים שוב לשעה תפיחה.
  • שלב 3

    25 דקות
    מחממים תנור ל-180 מעלות ומניחים את העוגה על נייר אפיה בתבנית. מכניסים לתנור ל-25 דקות ומגישים.
רולדת חמאת בוטנים

שלב 1 מתוך 3

מערבבים את כל חומרי הבצק לתערובת אחידה ומכסים במגבת לשעתיים,

רולדת חמאת בוטנים

שלב 2 מתוך 3

לאחר מכן מוציאים ומקמחים, פותחים את הבצק על משטח עבודה וממלאים במילוי. מגלגלים את הבצק ומכסים שוב לשעה תפיחה.

רולדת חמאת בוטנים

שלב 3 מתוך 3

מחממים תנור ל-180 מעלות ומניחים את העוגה על נייר אפיה בתבנית. מכניסים לתנור ל-25 דקות ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות
  • דל סוכר
  • מקור החלבון

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רולדת שמרים ופרג

    רולדת שמרים ופרג

    80 דקות בינוני
  • רולדת שמרים במילוי טחינה, סילאן ושקדים

    רולדת שמרים במילוי טחינה, סילאן ושקדים

    150 דקות בינוני
  • רולדת ג'לי פטל ופירות יער

    רולדת ג'לי פטל ופירות יער

    45 דקות בינוני
  • רולדת פרג מבצק פריך

    רולדת פרג מבצק פריך

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים