דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רולדת שמרים ושוקולד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רולדת שמרים ושוקולד

רולדת שמרים ושוקולד

(0)
180 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: תמי כהן
רולדת שוקולד שיהיה קשה להפסיק ליישר

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
1  כוס
מיץ תפוזים
0.5  כוס
שמן קנולה
3 
ביצה מספר 2
0.5  כוס
סוכר לבן
1  קורט
מלח
0.5  מיכל
ממרח אגוזי לוז
1 
ביצה טרופה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

180 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מעבדים את כל המצרכים, פרט לממרח השוקולד ולביצה הטרופה, עד קבלת בצק אחיד ורך.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים כל עלה על משטח מקומח לעובי של 0.5 ס"מ.
  • שלב 4

    0 דקות
    מורחים בממרח שוקולד ומגלגלים לרולדה, מהדקים קצוות.
  • שלב 5

    0 דקות
    ומניחים בתבנית אינגליש קייק משומנת.
  • שלב 6

    40 דקות
    מתפיחים שוב כ 40 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מורחים ביצה טרופה.
  • שלב 8

    35 דקות
    אופים בחום של 180 מעלות, במשך 35 דקות.
רולדת שמרים ושוקולד

שלב 1 מתוך 8

מעבדים את כל המצרכים, פרט לממרח השוקולד ולביצה הטרופה, עד קבלת בצק אחיד ורך.

רולדת שמרים ושוקולד

שלב 2 מתוך 8

מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח.

רולדת שמרים ושוקולד

שלב 3 מתוך 8

מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים כל עלה על משטח מקומח לעובי של 0.5 ס"מ.

רולדת שמרים ושוקולד

שלב 4 מתוך 8

מורחים בממרח שוקולד ומגלגלים לרולדה, מהדקים קצוות.

רולדת שמרים ושוקולד

שלב 5 מתוך 8

ומניחים בתבנית אינגליש קייק משומנת.

רולדת שמרים ושוקולד

שלב 6 מתוך 8

מתפיחים שוב כ 40 דקות.

רולדת שמרים ושוקולד

שלב 7 מתוך 8

מורחים ביצה טרופה.

רולדת שמרים ושוקולד

שלב 8 מתוך 8

אופים בחום של 180 מעלות, במשך 35 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רולדת שמרים ופרג

    רולדת שמרים ופרג

    80 דקות בינוני
  • רולדת שמרים במילוי טחינה, סילאן ושקדים

    רולדת שמרים במילוי טחינה, סילאן ושקדים

    150 דקות בינוני
  • רולדת ג'לי פטל ופירות יער

    רולדת ג'לי פטל ופירות יער

    45 דקות בינוני
  • רולדת פרג מבצק פריך

    רולדת פרג מבצק פריך

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים