מכינים את הבצק: מערבבים את הסוכר, הקמח והמרגרינה במיקסר עם וו לישה או במעבד מזון, רק עד שמתקבלים פירורים.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את החלמונים ואת המים ומערבבים מעט ככל האפשר, עד שנוצר כדור בצק (אם הבצק יבש מוסיפים עוד כף או שתיים של מים).
שלב 3
0 דקות
משטחים את הבצק בתבנית ואופים 10 דקות.
שלב 4
0 דקות
מוציאים את התבנית מהתנור ומצננים אותה דקות אחדות.
שלב 5
0 דקות
מחממים מעט את הריבה במיקרוגל או על אש נמוכה.
שלב 6
5 דקות
מורחים את הריבה בנדיבות בשכבה אחידה על כל הבצק ומפזרים עליה את השוקולד.
*ניתן להמיר את השוקולד המריר בכוס שוקולד צ'יפס. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 7
0 דקות
מכינים את המרנג: מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומוסיפים בתנועות עטיפה את סוכר הוניל, הקוקוס ואבקת הפודינג.
שלב 8
0 דקות
מורחים את הקצף בעדינות על שכבת הריבה והשוקולד ומפזרים עליו את האגוזים הקצוצים.
שלב 9
0 דקות
אופים כ- 25 דקות עד שהמרנג זהוב והבצק שחום.
שלב 10
0 דקות
מוציאים את התבנית ומקררים אותה.
שלב 11
0 דקות
חותכים את העוגה לריבועים ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0