דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ריבועי שיבולת שועל
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ריבועי שיבולת שועל

ריבועי שיבולת שועל

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אימאן אטרש
עושים אנרגיה טובה בבית ומכינים חטיפים בריאים עם תוספות שאוהבים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
שיבולת שועל
0.5  כוס
חמאת בוטנים, בסגנון חלק, ללא מלח
0.5  כוס
דבש
1  כוס
קמח חיטה מלא
0.5  כוס
צימוקים
0.5  כוס
אגוזי פקאן מסוכרים קצוצים גס
0.5  כוס
משמש מיובש קצוצים גס
0.25  כוס
דובדבנים מסוכרים קצוצים לרבעים
0.25  כוס
קוקוס טחון
1  שקית
אבקת אפייה
2 
ביצה טרופות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את כל החומרים יחד, פרט לדבש וחמאת הבוטנים.
  • שלב 2

    0 דקות
    בסיר קטן מחממים את הדבש וחמאת הבוטנים על להבה נמוכה, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הדבש וחמאת הבוטנים לשאר החומרים ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
  • שלב 4

    0 דקות
    משטחים את התערובת על תבנית בגודל 27*23 ס"מ, משומנת ומרפדת בנייר אפייה .
  • שלב 5

    0 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כרבע שעה.
  • שלב 6

    0 דקות
    אחרי צינון מלא, חותכים לרבעים ומסדרים בעטרות נייר להגשה.
ריבועי שיבולת שועל

שלב 1 מתוך 6

מערבבים את כל החומרים יחד, פרט לדבש וחמאת הבוטנים.

ריבועי שיבולת שועל

שלב 2 מתוך 6

בסיר קטן מחממים את הדבש וחמאת הבוטנים על להבה נמוכה, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

ריבועי שיבולת שועל

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים את הדבש וחמאת הבוטנים לשאר החומרים ומערבבים היטב לתערובת אחידה.

ריבועי שיבולת שועל

שלב 4 מתוך 6

משטחים את התערובת על תבנית בגודל 27*23 ס"מ, משומנת ומרפדת בנייר אפייה .

ריבועי שיבולת שועל

שלב 5 מתוך 6

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כרבע שעה.

ריבועי שיבולת שועל

שלב 6 מתוך 6

אחרי צינון מלא, חותכים לרבעים ומסדרים בעטרות נייר להגשה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגיות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ריבועי ריבת חלב ושוקולד

    ריבועי ריבת חלב ושוקולד

    200 דקות קל
  • ריבועי פתיבר פאי לימון

    ריבועי פתיבר פאי לימון

    60 דקות קל
  • ריבועי גרנולה טעימים בדקה

    ריבועי גרנולה טעימים בדקה

    10 דקות בינוני
  • ריבועי מרציפן למימונה

    ריבועי מרציפן למימונה

    20 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים