דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
שוק טלה בתנור ברוטב חרדל, דבש, שום ועשבי תיבול
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. שוק טלה בתנור ברוטב חרדל, דבש, שום ועשבי תיבול

שוק טלה בתנור ברוטב חרדל, דבש, שום ועשבי תיבול

(3)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: זהבה שומרי
שף שאול בן אדרת ("קימל"), מציע מתכון משובח לשוק טלה שלם בתנור ברוטב חרדל, דבש, שום ועשבי תיבול, עם תפוחי אדמה, בטטות ועגבניות שרי. מתכון קל להכנה, חגיגי ומרשים

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3  קילוגרם
שוק טלה שלם
5  כפות
חרדל
2  כפות
סילאן או דבש
20  שיני
שום שלמות
0.5  כוס
שמן קנולה
10  ענפי
תימין
10  ענפי
רוזמרין
10  ענפי
מרווה
2  כפות
פלפל שחור גרוס גרוס
2  כפות
מלח
6  שיני
שום שלמים
5 
תפוח אדמה קלופים, חתוכים לקוביות של 3*3 ס"מ
5 
בטטה קלופות, חתוכות לקוביות של 3*3 ס"מ
20 
עגבניות שרי
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור לחום של 190 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכינים תערובת מהחרדל, הדבש, שמן הזית, המלח והפלפל. מעסים את שוק הטלה בתערובת.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים בתבנית שמתאימה לתנור את תפוחי האדמה, הבטטות, עשבי התיבול, ראשי השום והעגבניות. מניחים מעל הירקות את שוק הטלה עם שאריות הרוטב וכוס מים.
  • שלב 4

    0 דקות
    צולים בתנור כ - 30 דקות עד לקבלת צבע זהוב.
  • שלב 5

    0 דקות
    הופכים את השוק וצולים 30 דקות נוספות מהצד השני עד לקבלת צבע זהוב.
  • שלב 6

    0 דקות
    מנמיכים את התנור לטמפרטורה של 120 מעלות, מכסים את התבנית בנייר כסף וצולים שעה, עד שעתיים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 3

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
י יולי

מאוד

ד דוד

מה זה צולים...? בגריל ? וד

מערכת בישולים

היי, בתנור. חג שמח 🌸

ת תמי

כתוב שוק טלה עם חרדל ודבש אך ברשימה כתוב סילאן. נא לתקן.

מערכת בישולים

היי, אפשר גם וגם. חג שמח 🌸

הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • אביב
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד מושלמת

    עוגת שוקולד מושלמת

    40 דקות קל
  • עוגת שיש מפרג ושוקולד

    עוגת שיש מפרג ושוקולד

    80 דקות קל
  • בראוניז שני שוקולדים וליקר אמרטו

    בראוניז שני שוקולדים וליקר אמרטו

    40 דקות קל
  • עוגת פרג בציפוי שוקולד

    עוגת פרג בציפוי שוקולד

    40 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים