דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תבשיל אסאדו ביין אדום, סילאן וירקות שורש
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תבשיל אסאדו ביין אדום, סילאן וירקות שורש

תבשיל אסאדו ביין אדום, סילאן וירקות שורש

(1)
210 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
התבשיל הזה דורש הכנות קצרות וזמן בישול ארוך, ארוך. בסופו הבשר רך, מתפרק וכה טעים.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  קילוגרם
אסאדו
10 
בצלי שאלוט פרוסים דק
10 
לפת קטנות
5  שיני
שום קלופות
2  גבעולים
רוזמרין
2 
גזר חתוכים לקוביות בינוניות
1  כוס
יין אדום
4  כפות
סילאן
2  כוסות
ציר בקר
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל לפי הטעם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

210 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מתבלים במלח ופלפל את נתח האסאדו עם עצמות (פרוס באמצע בין העצמות) וצורבים אותו בסיר לוהט עם מעט שמן, עד השחמה.
  • שלב 2

    5 דקות
    מוציאים את הבשר מהסיר, ומאדים כ-5 דקות באותו סיר את הירקות: לפתות, בצלי שאלוט, שום, גזר, ורוזמרין, עד להשחמתם.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הבשר לירקות, יוצקים את ציר הבקר, יין וסילאן ומביאים לרתיחה.
  • שלב 4

    180 דקות
    מנמיכים להבה ומבשלים כ-180 דקות.
תבשיל אסאדו ביין אדום, סילאן וירקות שורש

שלב 1 מתוך 4

מתבלים במלח ופלפל את נתח האסאדו עם עצמות (פרוס באמצע בין העצמות) וצורבים אותו בסיר לוהט עם מעט שמן, עד השחמה.

תבשיל אסאדו ביין אדום, סילאן וירקות שורש

שלב 2 מתוך 4

מוציאים את הבשר מהסיר, ומאדים כ-5 דקות באותו סיר את הירקות: לפתות, בצלי שאלוט, שום, גזר, ורוזמרין, עד להשחמתם.

תבשיל אסאדו ביין אדום, סילאן וירקות שורש

שלב 3 מתוך 4

מוסיפים את הבשר לירקות, יוצקים את ציר הבקר, יין וסילאן ומביאים לרתיחה.

תבשיל אסאדו ביין אדום, סילאן וירקות שורש

שלב 4 מתוך 4

מנמיכים להבה ומבשלים כ-180 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    20 דקות קל
  • פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    120 דקות בינוני
  • תבשיל לשון בקר

    תבשיל לשון בקר

    60 דקות בינוני
  • תבשיל בורגול

    תבשיל בורגול

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים