דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תבשיל בורגול עם עגבניות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תבשיל בורגול עם עגבניות

תבשיל בורגול עם עגבניות

(0)
קל
מתכונאי/ת: אימאן אטרש
תוספת קלה ומהירה מהמטבח הערבי

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כוסות
בורגול
50  גרם
מרגרינה, רגילה, קשה, סויה (מוקשה)
1 
בצל
2 
עגבנייה
3  כפות
רסק עגבניות
1  כפית
מלח
1  כפית
כמון טחון
1  כפית
מרק טעם עוף ר.טבעיים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    משרים את הבורגול במים חמים כעשר דקות, שוטפים היטב.
  • שלב 2

    0 דקות
    קולפים את הבצל ואת העגבניות וחותכים לקוביות קטנות.
  • שלב 3

    0 דקות
    ממיסים בסיר הבישול את המרגרינה ומוסיפים את הבצל, מטגנים קצת עד שהבצל מזהיב, מוסיפים את העגבניות ומערבבים, מוסיפים את הבורגול ומערבבים, מוסיפים מלח, כמון ומרק עוף ומערבבים, ומוסיפים בסוף את רסק העגבניות ומערבבים, מוסיפים מים עד שמכסים את הבורגול ומביאים לרתיחה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל על להבה נמוכה עד שהמים מתאדים.
תבשיל בורגול עם עגבניות

שלב 1 מתוך 4

משרים את הבורגול במים חמים כעשר דקות, שוטפים היטב.

תבשיל בורגול עם עגבניות

שלב 2 מתוך 4

קולפים את הבצל ואת העגבניות וחותכים לקוביות קטנות.

תבשיל בורגול עם עגבניות

שלב 3 מתוך 4

ממיסים בסיר הבישול את המרגרינה ומוסיפים את הבצל, מטגנים קצת עד שהבצל מזהיב, מוסיפים את העגבניות ומערבבים, מוסיפים את הבורגול ומערבבים, מוסיפים מלח, כמון ומרק עוף ומערבבים, ומוסיפים בסוף את רסק העגבניות ומערבבים, מוסיפים מים עד שמכסים את הבורגול ומביאים לרתיחה.

תבשיל בורגול עם עגבניות

שלב 4 מתוך 4

מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל על להבה נמוכה עד שהמים מתאדים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    20 דקות קל
  • פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    120 דקות בינוני
  • תבשיל לשון בקר

    תבשיל לשון בקר

    60 דקות בינוני
  • תבשיל בורגול

    תבשיל בורגול

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים