דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תבשיל בקר ביין וערמונים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תבשיל בקר ביין וערמונים

תבשיל בקר ביין וערמונים

(0)
280 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
בישול ארוך שימלא את הבית בניחוחות נפלאים של יין ובשר.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.25  כוס
שמן זית
4 
כרישה
5  שיני
שום קלופות וחצויות
8 
גזר קלופים וקצוצים גס
2 
שורש פטרוזיליה קלופים וחצויים
1  סלסילה
פטריות שמפיניון קצוצות גס
15 
שזיף מיובש מיובשים מגולענים
1  קילוגרם
בשר כתף (מספר 5) בקוביות
2  כוסות
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים (ברור שמאבקה)
0.5  כוס
יין אדום
200  גרם
ערמונים קלופים
0  לפי הטעם
מלח גרוס
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

280 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    קוצצים גס את הכרישות (אפשר גם 1/2 2 בצלים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומזהיבים בשמן בסיר רחב.
  • שלב 2

    2 דקות
    מוסיפים את השום, גזר ושורש פטרוזיליה ומטגנים עוד 2 דקות.
  • שלב 3

    5 דקות
    מוסיפים את הפטריות והשזיפים ומטגנים עוד 5 דקות. מערבבים מדי פעם.
  • שלב 4

    0 דקות
    כשהפטריות גומרות להפריש נוזלים, מוציאים בכף מחוררת לקערה. בשמן שנשאר בסיר משחימים את קוביות הבשר.
  • שלב 5

    0 דקות
    כשהקוביות שחומות, מחזירים לסיר את הירקות, ממליחים ומפלפלים. מוסיפים שתי כוסות מרק וחצי כוס יין.
  • שלב 6

    0 דקות
    מערבבים בעדינות ומביאים לרתיחה.
  • שלב 7

    180 דקות
    מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים בבעבוע עדין 180 דקות.
  • שלב 8

    60 דקות
    מוסיפים את הערמונים, מערבבים ומבשלים בבעבוע עדין 60 דקות.
  • שלב 9

    0 דקות
    מגישים עם אורז.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • תבשיל כבש אלגיראי עם פלפלים חריפים, שום ובצל

    תבשיל כבש אלגיראי עם פלפלים חריפים, שום ובצל

    340 דקות בינוני
  • תבשיל חגיגי של פרגיות ממולאות באורז וירקות

    תבשיל חגיגי של פרגיות ממולאות באורז וירקות

    75 דקות בינוני
  • אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    20 דקות קל
  • תבשיל צלי עגל

    תבשיל צלי עגל

    540 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים