דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תבשיל עוף ותפוחי אדמה בבישול איטי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תבשיל עוף ותפוחי אדמה בבישול איטי

תבשיל עוף ותפוחי אדמה בבישול איטי

(0)
150 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: סימה טיטו
קדרת שוקיים, ארטישוק ירושלמי ותפו"א בתיבול מיוחד.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6 
שוק עוף נקיים
10 
תפוח אדמה קטנים וקלופים
6 
ארטישוק ירושלמי קלופות
0.25  כוס
שמן קנולה
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
0.5  כפית
קארי
1  כפית
בהרט
1  קורט
מלח
1  ראש
שום
0.33  כוס
מים רותחים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

150 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מניחים את תפוחי האדמה ושורשי הארטישוק הירושלמי הקלופים בתבנית עם נייר אפייה. מזלפים על תפוחי האדמה והארטישוק הירושלמי שמן זית ואופים בטמפ' של 200 מעלות, במשך 20 דקות, עד שהם משחימים מעט. מוציאים את התבנית מהתנור.
  • שלב 2

    0 דקות
    מתבלים את שוקי העוף בפפריקה, בהרט, קארי ומלח.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצקים שמן לסיר כבד בעל מכסה הדוק. מחממים את השמן, ומוסיפים את שוקי העוף. משחימים את שוקי העוף במשך מספר דקות, עד שהם משחימים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים לסיר את השום, ויוצקים מים רותחים. מכניסים את הסיר עם שוקי העוף לתנור אפייה, שחומם מראש לטמפרטורה של כ-150 מעלות, ואופים במשך כשעתיים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים לסיר את תפוחי האדמה וארטישוק הירושלמי המטוגנים, וממשיכים לאפות אותם במשך כשעה נוספת. בתום הבישול הבשר ותפוחי האדמה יהיו רכים, שחומים וארומטיים.
תבשיל עוף ותפוחי אדמה בבישול איטי

שלב 1 מתוך 5

מניחים את תפוחי האדמה ושורשי הארטישוק הירושלמי הקלופים בתבנית עם נייר אפייה. מזלפים על תפוחי האדמה והארטישוק הירושלמי שמן זית ואופים בטמפ' של 200 מעלות, במשך 20 דקות, עד שהם משחימים מעט. מוציאים את התבנית מהתנור.

תבשיל עוף ותפוחי אדמה בבישול איטי

שלב 2 מתוך 5

מתבלים את שוקי העוף בפפריקה, בהרט, קארי ומלח.

תבשיל עוף ותפוחי אדמה בבישול איטי

שלב 3 מתוך 5

יוצקים שמן לסיר כבד בעל מכסה הדוק. מחממים את השמן, ומוסיפים את שוקי העוף. משחימים את שוקי העוף במשך מספר דקות, עד שהם משחימים.

תבשיל עוף ותפוחי אדמה בבישול איטי

שלב 4 מתוך 5

מוסיפים לסיר את השום, ויוצקים מים רותחים. מכניסים את הסיר עם שוקי העוף לתנור אפייה, שחומם מראש לטמפרטורה של כ-150 מעלות, ואופים במשך כשעתיים.

תבשיל עוף ותפוחי אדמה בבישול איטי

שלב 5 מתוך 5

מוסיפים לסיר את תפוחי האדמה וארטישוק הירושלמי המטוגנים, וממשיכים לאפות אותם במשך כשעה נוספת. בתום הבישול הבשר ותפוחי האדמה יהיו רכים, שחומים וארומטיים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חורף
  • דל במלח
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • תבשיל אנטריקוט ובצלצלי שאלוט

    תבשיל אנטריקוט ובצלצלי שאלוט

    170 דקות בינוני
  • תבשיל כבש

    תבשיל כבש

    90 דקות בינוני
  • תבשיל קדירת פתיתים עם פרגיות

    תבשיל קדירת פתיתים עם פרגיות

    40 דקות קל
  • ביגוס - תבשיל כרוב ובשר

    ביגוס - תבשיל כרוב ובשר

    55 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים