מעבירים את חומרי המרינדה לקערה ומערבבים. מוסיפים לקערה עם המרינדה את רצועות חזה העוף ומערבבים. משרים את נתחי חזה העוף במשך כ-60 דקות.
שלב 2
0 דקות
מעבירים את חומרי הרוטב לקערית ומערבבים היטב.
שלב 3
0 דקות
מחממים ווק עם מעט שמן על להבה גבוהה. מוסיפים את נתחי חזה העוף, ומקפיצים במשך כשתי דקות, עד שהבשר משנה את צבעו. מוציאים את נתחי העוף לצלחת בכף מחוררת.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים לווק ביצה ומערבבים למרקם פירורי. מוסיפים שום וג'ינג'ר ומטגנים במשך כחצי דקה. מוסיפים את רצועות הפלפל, הכרוב, הבצל ורצועות הפטריות, ומקפיצים כשתי דקות.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים לווק את הנודלס המבושל. מחזירים לווק את נתחי חזה העוף, ויוצקים את הרוטב. מקפיצים במשך כדקה אחת, תוך כדי ערבוב. מפזרים מעל את טבעות הבצל הירוק, ומגישים.
שלב 1
מתוך
5
מעבירים את חומרי המרינדה לקערה ומערבבים. מוסיפים לקערה עם המרינדה את רצועות חזה העוף ומערבבים. משרים את נתחי חזה העוף במשך כ-60 דקות.
שלב 2
מתוך
5
מעבירים את חומרי הרוטב לקערית ומערבבים היטב.
שלב 3
מתוך
5
מחממים ווק עם מעט שמן על להבה גבוהה. מוסיפים את נתחי חזה העוף, ומקפיצים במשך כשתי דקות, עד שהבשר משנה את צבעו. מוציאים את נתחי העוף לצלחת בכף מחוררת.
שלב 4
מתוך
5
מוסיפים לווק ביצה ומערבבים למרקם פירורי. מוסיפים שום וג'ינג'ר ומטגנים במשך כחצי דקה. מוסיפים את רצועות הפלפל, הכרוב, הבצל ורצועות הפטריות, ומקפיצים כשתי דקות.
שלב 5
מתוך
5
מוסיפים לווק את הנודלס המבושל. מחזירים לווק את נתחי חזה העוף, ויוצקים את הרוטב. מקפיצים במשך כדקה אחת, תוך כדי ערבוב. מפזרים מעל את טבעות הבצל הירוק, ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0