מחממים תנור ל-180 מעלות.
מחממים שמן זית בסיר גדול על אש בינונית. מטגנים בצל עד להזהבה קלה, מוסיפים שום ותימין ומטגנים עוד כדקה.
שלב 2
10 דקות
מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים עד שהוא משחים. מתבלים בפפריקה, מלח ופלפל.
מוסיפים את רוטב העגבניות ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות, תוך כדי ערבוב מדי פעם.
שלב 3
20 דקות
מניחים את הנודלס בתבנית אפייה ויוצקים מעל את הבולונז.
מעטרים בפרוסות של עגבניות, מכסים את התבנית בנייר אפייה ונייר אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש כ-20 דקות.
שלב 4
5 דקות
מסירים את נייר האלומיניום ואופים עוד 5-10 דקות, עד שהעגבניות זהובות והנודלס מתרככים וסופגים את הרוטב.
שלב 5
1 דקות
טיפים:
אפשר להוסיף לבולונז ירקות קצוצים כמו גזר, קישואים או פטריות.
אם אתם אוהבים את הבולונז שלכם פיקנטי יותר, הוסיפו עוד פפריקה חריפה או מעט צ'ילי גרוס.
שלב 1
מתוך
5
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מחממים שמן זית בסיר גדול על אש בינונית. מטגנים בצל עד להזהבה קלה, מוסיפים שום ותימין ומטגנים עוד כדקה.
שלב 2
מתוך
5
מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים עד שהוא משחים. מתבלים בפפריקה, מלח ופלפל.
מוסיפים את רוטב העגבניות ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות, תוך כדי ערבוב מדי פעם.
שלב 3
מתוך
5
מניחים את הנודלס בתבנית אפייה ויוצקים מעל את הבולונז.
מעטרים בפרוסות של עגבניות, מכסים את התבנית בנייר אפייה ונייר אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש כ-20 דקות.
שלב 4
מתוך
5
מסירים את נייר האלומיניום ואופים עוד 5-10 דקות, עד שהעגבניות זהובות והנודלס מתרככים וסופגים את הרוטב.
שלב 5
מתוך
5
טיפים:
אפשר להוסיף לבולונז ירקות קצוצים כמו גזר, קישואים או פטריות.
אם אתם אוהבים את הבולונז שלכם פיקנטי יותר, הוסיפו עוד פפריקה חריפה או מעט צ'ילי גרוס.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0