דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פתיתים קוסקוס א-לה בולונז
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פתיתים קוסקוס א-לה בולונז

פתיתים קוסקוס א-לה בולונז

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
שידוך מוצלח בין הבולונז מאיטליה, הקוסקוס ממרוקו והפתיתים מישראל.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פתיתים אפויים אורז אסם קוסקוס אסם 500 גרם
500  גרם
בשר בקר טחון טחון
1  חבילה
רסק עגבניות 800 גרם
2 
עגבנייה חתוכות לקוביות
2  כפות
קטשופ 750 גרם אסם
3  כפות
שמן זית
1 
בצל גדול, קצוץ
1  כף
שום כתוש
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בסיר שטוח מחממים את השמן ומטגנים את הבצל והשום על אש בינונית, עד שהם מזהיבים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הבשר ומפוררים בעזרת מזלג כארבע דקות, עד שמשתנה צבעו והוא הופך לפירורים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את שאר החומרים מלבד הפתיתים, מביאים לרתיחה.
  • שלב 4

    30 דקות
    מבשלים כ-30 דקות על אש קטנה עם סיר מכוסה. מערבבים מדי פעם.
  • שלב 5

    0 דקות
    בינתיים, מכינים פתיתי קוסקוס לפי הוראות היצרן.
  • שלב 6

    0 דקות
    מגישים מנות אישיות של פתיתים אפויים חמים ומעליהם את רוטב הבולונז.
פתיתים קוסקוס א-לה בולונז

שלב 1 מתוך 6

בסיר שטוח מחממים את השמן ומטגנים את הבצל והשום על אש בינונית, עד שהם מזהיבים.

פתיתים קוסקוס א-לה בולונז

שלב 2 מתוך 6

מוסיפים את הבשר ומפוררים בעזרת מזלג כארבע דקות, עד שמשתנה צבעו והוא הופך לפירורים.

פתיתים קוסקוס א-לה בולונז

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים את שאר החומרים מלבד הפתיתים, מביאים לרתיחה.

פתיתים קוסקוס א-לה בולונז

שלב 4 מתוך 6

מבשלים כ-30 דקות על אש קטנה עם סיר מכוסה. מערבבים מדי פעם.

פתיתים קוסקוס א-לה בולונז

שלב 5 מתוך 6

בינתיים, מכינים פתיתי קוסקוס לפי הוראות היצרן.

פתיתים קוסקוס א-לה בולונז

שלב 6 מתוך 6

מגישים מנות אישיות של פתיתים אפויים חמים ומעליהם את רוטב הבולונז.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • תוספות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פתיתים וטונה

    פתיתים וטונה

    20 דקות קל
  • סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    30 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    50 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים