דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בולונז כשר לפסח וטעים אש
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בולונז כשר לפסח וטעים אש

בולונז כשר לפסח וטעים אש

(0)
25 דקות
קל
מתכונאי/ת: אפרת רענן
מנת הדגל של כל בית מקבלת את הגרסה הכשרה לפסח ללא גלוטן, מפסטה מתירס ואורז

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פסטה ספגטי מקמח תירס ואורז
0.5  קילוגרם
בשר בקר טחון
4  כפות
שמן קנולה
2 
בצל גדולים קצוצים לקוביות קטנות
3  שיני
שום קצוצות
5  גבעולים
סלרי קצוצים דק, דק
1  כוס
רוטב עגבניות
0  לפי הטעם
פפריקה אדומה מתוקה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

25 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בסיר גדול מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את השום והסלרי וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עד הזהבה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הבשר הטחון והתבלינים ובעזרת כף עץ מערבבים ומפוררים את הבשר לגרגירים.
  • שלב 4

    10 דקות
    ממשיכים לאדות עד שכל הבשר הופך לגרגירים קטנים, מנמיכים את הלהבה, יוצקים רוטב עגבניות על הבשר וממשיכים לבשל על אש נמוכה תוך כדי ערבוב כ- 10 דקות, עד שהירקות מתרככים טיפה והרוטב מסמיך מעט.
  • שלב 5

    5 דקות
    מבשלים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה. מניחים ערימת פסטה בצלחת, שמים מעל רוטב ומגישים.
בולונז כשר לפסח וטעים אש

שלב 1 מתוך 5

בסיר גדול מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה.

בולונז כשר לפסח וטעים אש

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים את השום והסלרי וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עד הזהבה.

בולונז כשר לפסח וטעים אש

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים את הבשר הטחון והתבלינים ובעזרת כף עץ מערבבים ומפוררים את הבשר לגרגירים.

בולונז כשר לפסח וטעים אש

שלב 4 מתוך 5

ממשיכים לאדות עד שכל הבשר הופך לגרגירים קטנים, מנמיכים את הלהבה, יוצקים רוטב עגבניות על הבשר וממשיכים לבשל על אש נמוכה תוך כדי ערבוב כ- 10 דקות, עד שהירקות מתרככים טיפה והרוטב מסמיך מעט.

בולונז כשר לפסח וטעים אש

שלב 5 מתוך 5

מבשלים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה. מניחים ערימת פסטה בצלחת, שמים מעל רוטב ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • אביב
  • פסטות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ספגטי בולונז

    ספגטי בולונז

    40 דקות בינוני
  • ספגטיני עם כדורי בשר ברוטב בולונז

    ספגטיני עם כדורי בשר ברוטב בולונז

    50 דקות קל
  • ספגטי בולונז

    ספגטי בולונז

    60 דקות בינוני
  • בולונז פתיתים

    בולונז פתיתים

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים