טובלים את הנודלס במים קרים ומאדים בסלסילת אידוי כ-10 דקות עד שהנודלס רכים ונפרדים בקלות אחד מהשני.
שלב 2
5 דקות
מערבבים בקערה את העוף עם קורנפלור, 1 כף דבש ו-2 כפות רוטב סויה ומטגנים במעט שמן זית עד שהעוף מוכן.
שלב 3
1 דקות
מעבירים לקערה ומטגנים ביצה מקושקשת במחבת.
שלב 4
2 דקות
מחזירים את העוף, מוסיפים בצל ירוק, גזר ותירס ומקפיצים. מוסיפים את הנודלס ו- 1/4 כוס רוטב סויה, 3 כפות דבש, 1 כפית שמן שומשום, 2 כפות רוטב הוי-סטיר, ומקפיצים הכל עד לאיחוד. מגישים עם כוסברה.
שלב 1
מתוך
4
טובלים את הנודלס במים קרים ומאדים בסלסילת אידוי כ-10 דקות עד שהנודלס רכים ונפרדים בקלות אחד מהשני.
שלב 2
מתוך
4
מערבבים בקערה את העוף עם קורנפלור, 1 כף דבש ו-2 כפות רוטב סויה ומטגנים במעט שמן זית עד שהעוף מוכן.
שלב 3
מתוך
4
מעבירים לקערה ומטגנים ביצה מקושקשת במחבת.
שלב 4
מתוך
4
מחזירים את העוף, מוסיפים בצל ירוק, גזר ותירס ומקפיצים. מוסיפים את הנודלס ו- 1/4 כוס רוטב סויה, 3 כפות דבש, 1 כפית שמן שומשום, 2 כפות רוטב הוי-סטיר, ומקפיצים הכל עד לאיחוד. מגישים עם כוסברה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0