מכינים את הניוקי: מפזרים בתבנית מלח גס, מניחים עליו את תפוחי האדמה ואופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות, במשך 90 דקות. מקלפים את תפוחי האדמה ומועכים היטב עד קבלת מחית.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים למחית את יתר חומרי הניוקי ומערבבים עד קבלת בצק אחיד. אם הבצק דביק מדי מוסיפים מעט קמח. מגלגלים את הבצק על משטח מקומח ל"נקניקים" בעובי אצבע ופורסים אותם לחתיכות באורך 2 ס"מ.
שלב 3
3 דקות
מבשלים את הניוקי בסיר עם הרבה מים ומלח במשך 3 דקות.
שלב 4
0 דקות
הכנת הרוטב: טוחנים במעבד מזון את גבינת הגורגונזולה והשמנת המתוקה עד קבלת מחית אחידה וחלקה. מתבלים במעט מלח ובפלפל.
שלב 5
0 דקות
צורבים קלות את הניוקי במחבת עם מעט חמאה עד שהוא מזהיב. יוצקים את הרוטב למחבת ומבשלים במשך דקה.
שלב 1
מתוך
5
מכינים את הניוקי: מפזרים בתבנית מלח גס, מניחים עליו את תפוחי האדמה ואופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות, במשך 90 דקות. מקלפים את תפוחי האדמה ומועכים היטב עד קבלת מחית.
שלב 2
מתוך
5
מוסיפים למחית את יתר חומרי הניוקי ומערבבים עד קבלת בצק אחיד. אם הבצק דביק מדי מוסיפים מעט קמח. מגלגלים את הבצק על משטח מקומח ל"נקניקים" בעובי אצבע ופורסים אותם לחתיכות באורך 2 ס"מ.
שלב 3
מתוך
5
מבשלים את הניוקי בסיר עם הרבה מים ומלח במשך 3 דקות.
שלב 4
מתוך
5
הכנת הרוטב: טוחנים במעבד מזון את גבינת הגורגונזולה והשמנת המתוקה עד קבלת מחית אחידה וחלקה. מתבלים במעט מלח ובפלפל.
שלב 5
מתוך
5
צורבים קלות את הניוקי במחבת עם מעט חמאה עד שהוא מזהיב. יוצקים את הרוטב למחבת ומבשלים במשך דקה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0