מבשלים את הפסטה. כשהיא מוכנה, כדאי להזליף קצת שמן זית, זה שומר על הטריות.
שלב 2
0 דקות
מזהיבים במחבת את הבצל ומוסיפים את הבשר הטחון. מטגנים ומוסיפים מעט כמון, מלח ופלפל. מניחים בצד.
שלב 3
0 דקות
הכנת הרוטב: חותכים את הגמבה לחתיכות קטנות, מזהיבים יחד עם השום. לאחר טיגון קל, מוסיפים עגבניות (או מגורדות או חתוכות קטן) ומוסיפים את רסק העגבניות. לאחר חצי דקה של ערבוב, מוסיפים מים ותבלינים, ומביאים לרתיחה.
שלב 4
15 דקות
מוסיפים את הבשר המוכן לתוך הרוטב ומנמיכים את האש, נותנים לבשר להתערבב ברוטב ע"י בישול על אש קטנה בערך 15 דקות.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את הרוטב עם הבשר לפסטה ומערבבים.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
מבשלים את הפסטה. כשהיא מוכנה, כדאי להזליף קצת שמן זית, זה שומר על הטריות.
שלב 2
מתוך
5
מזהיבים במחבת את הבצל ומוסיפים את הבשר הטחון. מטגנים ומוסיפים מעט כמון, מלח ופלפל. מניחים בצד.
שלב 3
מתוך
5
הכנת הרוטב: חותכים את הגמבה לחתיכות קטנות, מזהיבים יחד עם השום. לאחר טיגון קל, מוסיפים עגבניות (או מגורדות או חתוכות קטן) ומוסיפים את רסק העגבניות. לאחר חצי דקה של ערבוב, מוסיפים מים ותבלינים, ומביאים לרתיחה.
שלב 4
מתוך
5
מוסיפים את הבשר המוכן לתוך הרוטב ומנמיכים את האש, נותנים לבשר להתערבב ברוטב ע"י בישול על אש קטנה בערך 15 דקות.
שלב 5
מתוך
5
מוסיפים את הרוטב עם הבשר לפסטה ומערבבים.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0