מכינים בצק: מכניסים לתוך קערה את הקמח, שמרים, משפר לאפיה ביתית, סוכר, שמן ומלח ולשים. מוסיפים בהדרגה את המים וממשיכים ללוש עד לקבלת בצק פיצה רך וגמיש.
*ניתן להמיר את השמרים הלחים בקוביית שמרים טריים - 50 גרם, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
20 דקות
משהים למנוחה בכלי מכוסה למשך 20 דקות.
שלב 3
0 דקות
מחלקים ל 2 חלקים. מרדדים את הבצק לעלה בעובי של כ -1/2ס"מ מעבירים לתבנית אפיה משומנת קלות
שלב 4
0 דקות
מורחים את רוטב הפיצה ומעל מפזרים גבינה צהובה ואת התוספות הרצויות באופן שווה.
שלב 5
20 דקות
משהים לתפיחה במשך כ-20 דקות.
שלב 6
20 דקות
אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך כ-20 דקות.
שלב 1
מתוך
6
מכינים בצק: מכניסים לתוך קערה את הקמח, שמרים, משפר לאפיה ביתית, סוכר, שמן ומלח ולשים. מוסיפים בהדרגה את המים וממשיכים ללוש עד לקבלת בצק פיצה רך וגמיש.
*ניתן להמיר את השמרים הלחים בקוביית שמרים טריים - 50 גרם, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
מתוך
6
משהים למנוחה בכלי מכוסה למשך 20 דקות.
שלב 3
מתוך
6
מחלקים ל 2 חלקים. מרדדים את הבצק לעלה בעובי של כ -1/2ס"מ מעבירים לתבנית אפיה משומנת קלות
שלב 4
מתוך
6
מורחים את רוטב הפיצה ומעל מפזרים גבינה צהובה ואת התוספות הרצויות באופן שווה.
שלב 5
מתוך
6
משהים לתפיחה במשך כ-20 דקות.
שלב 6
מתוך
6
אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך כ-20 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0