המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
במיקסר עם וו לישה שמים את הקמח, ביצה, שמן, סוכר וחצי מכמות המים. לשים במהלך 5 דקות. מוסיפים בהדרגה את שארית המים לפי הצורך.
מוסיפים את המלח ולשים 2 דקות נוספות.
מכסים את הקערה עם הבצק בניילון נצמד (מחוררים אותו פעם-פעמיים בעזרת סכין) ומתפיחים כשעתיים בטמפרטורת החדר, או עד 24 שעות במקרר.
מחממים תנור ל-220 מעלות.
מעבירים את הבצק לתבנית עם נייר אפייה משומן במעט שמן זית ומשטחים.
מורחים רוטב, מפזרים את התוספות והגבינה.
אופים 20-25 דק', עד ששולי הבצק משחימים והגבינה נמסה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0