דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אוזני המן במילוי פרג מבצק שמרים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אוזני המן במילוי פרג מבצק שמרים

אוזני המן במילוי פרג מבצק שמרים

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
למה לקנות? אוזני המן אפשר להכין לבד ובקלות

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
0.5  כוס
שמן קנולה
1 
גרידת לימון
1  שקית
סוכר וניל
6  כפות
סוכר לבן
1  כפית
מלח
3  כוסות
מים חמימות
0.75  כוס
חלב
0.75  כוס
סוכר לבן
250  גרם
פרג
3  כפות
פתיבר קלאסי
1  כף
תמצית וניל
1 
ביצה להברשה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    להכנת הבצק- לשים קמח, מים, סוכר, שמן, סוכר וניל, מלח וגרידת לימון כעשר דקות ומשהים להתפחה במקום חמים לשעה עד להכפלת נפח.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחלקים את הבצק ל- 3 חלקים ומרדדים על משטח מקומח. קורצים עם חותכן עיגולים בקוטר 8 ס"צ.
  • שלב 3

    0 דקות
    הכנת המלית- מרתיחים חלב. מוסיפים פרג ומבשלים על להבה נמוכה עד שכל החלב נספג. מסירים מהאש ומוסיפים את שאר החומרים לצינון. שמים בכל עיגול כפית גדושה מהמלית וסוגרים לצורת אוזן המן. מתפיחים שוב כחצי שעה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מברישים בביצה טרופה ואופים בחום של 180 מעלות 15 עד 20 דקות.
אוזני המן במילוי פרג מבצק שמרים

שלב 1 מתוך 4

להכנת הבצק- לשים קמח, מים, סוכר, שמן, סוכר וניל, מלח וגרידת לימון כעשר דקות ומשהים להתפחה במקום חמים לשעה עד להכפלת נפח.

אוזני המן במילוי פרג מבצק שמרים

שלב 2 מתוך 4

מחלקים את הבצק ל- 3 חלקים ומרדדים על משטח מקומח. קורצים עם חותכן עיגולים בקוטר 8 ס"צ.

אוזני המן במילוי פרג מבצק שמרים

שלב 3 מתוך 4

הכנת המלית- מרתיחים חלב. מוסיפים פרג ומבשלים על להבה נמוכה עד שכל החלב נספג. מסירים מהאש ומוסיפים את שאר החומרים לצינון. שמים בכל עיגול כפית גדושה מהמלית וסוגרים לצורת אוזן המן. מתפיחים שוב כחצי שעה.

אוזני המן במילוי פרג מבצק שמרים

שלב 4 מתוך 4

מברישים בביצה טרופה ואופים בחום של 180 מעלות 15 עד 20 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • אוזני המן קלאסיות וביתיות

    אוזני המן קלאסיות וביתיות

    120 דקות בינוני
  • עוגיות אוזניים בטעם קינמון

    עוגיות אוזניים בטעם קינמון

    45 דקות בינוני
  • אוזני המן מקמח שמרים במילוי שוקולד

    אוזני המן מקמח שמרים במילוי שוקולד

    90 דקות בינוני
  • אוזני המן במילוי פרג מבצק שמרים

    אוזני המן במילוי פרג מבצק שמרים

    180 דקות מאתגר

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים