דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אוזני המן של שונטל
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אוזני המן של שונטל

אוזני המן של שונטל

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: יפה
משלוח מנות מושקע באמת זה רק עם אוזני המן ביתיות איכותיות במיוחד במילוי פרג, אגוזים ופירורי עוגיות. אי אפשר לסרב להן!

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
300  גרם
מרגרינה
300  גרם
חמאה
1  קילוגרם
קמח לבן
0.25  כוס
מים
0.5 
מיץ לימון סחוט (מיץ)
0.5  כוס
סוכר לבן
2  שקיות
סוכר וניל
0.5  כוס
סוכר לבן
1 
מיץ לימון מגורד
0.5  כוס
פתיבר קלאסי מפוררים דק
500  גרם
פרג טחון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את חומרי הבצק ביחד (מרגרינה, חמאה, קמח, מים ומיץ מחצי לימון) עד שנוצר בצק אחיד. יש לעטוף ולשים במקרר.
  • שלב 2

    0 דקות
    בינתיים מכינים מילוי: לבשל את הסוכר עם המים ומיץ מחצי הלימון השני. להוסיף מחוץ לאש את יתרת החומרים עד שזה יסמיך. בוחשים היטב ושמים בצד. אפשר להוסיף גם אגוזים/פקאנים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוציאים את הבצק, מרדדים לעלה דק ויוצרים עיגולים קטנים עם כוס קטנה ליצירת אוזני המן קטנים ויפים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכניסה לתנור בחום בינוני הם לא לגמרי מזהיבים. מוציאים ומניחים לקירור . ניתן לפזר כמובן אבקת סוכר.
אוזני המן של שונטל

שלב 1 מתוך 4

מערבבים את חומרי הבצק ביחד (מרגרינה, חמאה, קמח, מים ומיץ מחצי לימון) עד שנוצר בצק אחיד. יש לעטוף ולשים במקרר.

אוזני המן של שונטל

שלב 2 מתוך 4

בינתיים מכינים מילוי: לבשל את הסוכר עם המים ומיץ מחצי הלימון השני. להוסיף מחוץ לאש את יתרת החומרים עד שזה יסמיך. בוחשים היטב ושמים בצד. אפשר להוסיף גם אגוזים/פקאנים.

אוזני המן של שונטל

שלב 3 מתוך 4

מוציאים את הבצק, מרדדים לעלה דק ויוצרים עיגולים קטנים עם כוס קטנה ליצירת אוזני המן קטנים ויפים.

אוזני המן של שונטל

שלב 4 מתוך 4

מכניסה לתנור בחום בינוני הם לא לגמרי מזהיבים. מוציאים ומניחים לקירור . ניתן לפזר כמובן אבקת סוכר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • אוזני המן קלאסיות וביתיות

    אוזני המן קלאסיות וביתיות

    120 דקות בינוני
  • עוגיות אוזניים בטעם קינמון

    עוגיות אוזניים בטעם קינמון

    45 דקות בינוני
  • אוזני המן מקמח שמרים במילוי שוקולד

    אוזני המן מקמח שמרים במילוי שוקולד

    90 דקות בינוני
  • אוזני המן במילוי פרג מבצק שמרים

    אוזני המן במילוי פרג מבצק שמרים

    180 דקות מאתגר

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים