דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אוסובוקו בבירה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אוסובוקו בבירה

אוסובוקו בבירה

(0)
495 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: דינה לין
מנת בשר נימוח על העצם עם ירקות בבישול איטי וארוך. ההכנה המקדימה פשוטה מאוד, רק צריך להתאזר קצת בסבלנות.

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3  נתחי
אוסובוקו טלה עם העצם
1  נתח
אוסובוקו טלה ללא עצם
200  מיליליטר
רסק עגבניות
2  כפיות
מלח
5  עלים
עלה דפנה
0.5  כפית
פלפל אנגלי
0.5  ליטר
בירה
1  ראש
שום חצוי
2 
תפוחי אדמה חתוכים לחצאים
2 
בטטה חתוכות
3 
בצל חתוכים לשמיניות
4 
פלפל אדום חתוכים לטבעות
1  כפית
ציפורן
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
כמון טחון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

495 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בסיר גדול עם מעט שמן סוגרים את הנתחים מכל הצדדים ומוציאים.
  • שלב 2

    10 דקות
    מטגנים את הירקות עם מעט שמן זית כ-10 דקות, עד לריכוך.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים בירה ואת כל התיבול יחד עם נתחי הבשר ומביאים לרתיחה.
  • שלב 4

    60 דקות
    מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-60 דקות על אש נמוכה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחממים תנור ל-190 מעלות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מעבירים את הסיר לתנור וצולים כשעתיים.
  • שלב 7

    0 דקות
    מנמיכים ל-130 מעלות וממשיכים לצלות כ-4 שעות נוספות.
אוסובוקו בבירה

שלב 1 מתוך 7

בסיר גדול עם מעט שמן סוגרים את הנתחים מכל הצדדים ומוציאים.

אוסובוקו בבירה

שלב 2 מתוך 7

מטגנים את הירקות עם מעט שמן זית כ-10 דקות, עד לריכוך.

אוסובוקו בבירה

שלב 3 מתוך 7

מוסיפים בירה ואת כל התיבול יחד עם נתחי הבשר ומביאים לרתיחה.

אוסובוקו בבירה

שלב 4 מתוך 7

מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-60 דקות על אש נמוכה.

אוסובוקו בבירה

שלב 5 מתוך 7

מחממים תנור ל-190 מעלות.

אוסובוקו בבירה

שלב 6 מתוך 7

מעבירים את הסיר לתנור וצולים כשעתיים.

אוסובוקו בבירה

שלב 7 מתוך 7

מנמיכים ל-130 מעלות וממשיכים לצלות כ-4 שעות נוספות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא ביצים
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • חמין אוסובוקו טעים ומנחם

    חמין אוסובוקו טעים ומנחם

    600 דקות בינוני
  • אוסובוקו עגל חלב בתפוחים ודבש

    אוסובוקו עגל חלב בתפוחים ודבש

    90 דקות בינוני
  • צלי אוסובוקו וירקות שורש

    צלי אוסובוקו וירקות שורש

    220 דקות בינוני
  • קדירת אוסובוקו עם ירקות שורש

    קדירת אוסובוקו עם ירקות שורש

    210 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים