דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אוסובוקו עגל חלב בתפוחים ודבש
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אוסובוקו עגל חלב בתפוחים ודבש

אוסובוקו עגל חלב בתפוחים ודבש

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
שילוב מעניין של מנה איטלקית קלאסית וניחוח מקומי חגיגי

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6 
אוסובוקו עגל חלב במשקל כ- 300 גרם כל אחד
1  כוס
דבש
1  כף
מיץ לימון
1  ליטר
ציר בקר (או ציר בקר מאבקה)
1  גבעול
רוזמרין
1  גבעול
תימין
2 
תפוח עץ קלופים וחתוכים לשמיניות
1  כוס
קמח לבן
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל טחון טרי
0.75  כוס
שמן זית
1  כוס
יין אדום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מתבלים את נתחי הבשר במלח ופלפל ומקמחים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מטגנים בסיר רחב עם שמן עד להשחמה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הדבש והלימון. כשמתקבל גוון קרמלי מוסיפים את היין ואת ציר העגל, רוזמרין וטימין.
  • שלב 4

    15 דקות
    מכסים ומבשלים כשעה על להבה נמוכה עד לריכוך מלא של הבשר. מוסיפים את התפוחים ומבשלים עוד 15 דקות ומגישים.
אוסובוקו עגל חלב בתפוחים ודבש

שלב 1 מתוך 4

מתבלים את נתחי הבשר במלח ופלפל ומקמחים.

אוסובוקו עגל חלב בתפוחים ודבש

שלב 2 מתוך 4

מטגנים בסיר רחב עם שמן עד להשחמה.

אוסובוקו עגל חלב בתפוחים ודבש

שלב 3 מתוך 4

מוסיפים את הדבש והלימון. כשמתקבל גוון קרמלי מוסיפים את היין ואת ציר העגל, רוזמרין וטימין.

אוסובוקו עגל חלב בתפוחים ודבש

שלב 4 מתוך 4

מכסים ומבשלים כשעה על להבה נמוכה עד לריכוך מלא של הבשר. מוסיפים את התפוחים ומבשלים עוד 15 דקות ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חגיגה
  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא ביצים
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • חמין אוסובוקו טעים ומנחם

    חמין אוסובוקו טעים ומנחם

    600 דקות בינוני
  • אוסובוקו בבירה

    אוסובוקו בבירה

    495 דקות בינוני
  • צלי אוסובוקו וירקות שורש

    צלי אוסובוקו וירקות שורש

    220 דקות בינוני
  • קדירת אוסובוקו עם ירקות שורש

    קדירת אוסובוקו עם ירקות שורש

    210 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים