דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חמין אוסובוקו טעים ומנחם
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חמין אוסובוקו טעים ומנחם

חמין אוסובוקו טעים ומנחם

(1)
600 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מרים לוי
חמין אוסובוקו שיהפוך כל ארוחה חורפית לטעימה ומנחמת

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כוסות
שעועית לימה מושרית במים לילה שלם
2 
עצמות
2  נתחי
אוסובוקו טלה
2 
בצל חתוכים לרבעים
4 
תפוח אדמה קטנים קלופים
1  ראש
שום שלם, בקליפתו
2  כפיות
כמון טחון
2  כפיות
פפריקה אדומה מתוקה
1  כף
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
6 
ביצה
5  כפות
שמן קנולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

600 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בסיר מתאים לחמין מחממים מעט את השמן ומתחילים בטיגון הבצל עד להזהבה יפה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את תפוחי האדמה ואת השום וממשיכים לטגן עד לקבלת קלייה יפה של תפוחי האדמה, בערך עשר דקות על אש בינונית.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את השעועית, את העצמות והאוסובוקו, את הביצים ואת התבלינים ומכסים במים את תכולת הסיר.
  • שלב 4

    0 דקות
    סוגרים את המכסה ומנמיכים את האש.
  • שלב 5

    0 דקות
    מעבירים לתנור, על חום של 100 מעלות למשך כל הלילה או פלטת שבת.
חמין אוסובוקו טעים ומנחם

שלב 1 מתוך 5

בסיר מתאים לחמין מחממים מעט את השמן ומתחילים בטיגון הבצל עד להזהבה יפה.

חמין אוסובוקו טעים ומנחם

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים את תפוחי האדמה ואת השום וממשיכים לטגן עד לקבלת קלייה יפה של תפוחי האדמה, בערך עשר דקות על אש בינונית.

חמין אוסובוקו טעים ומנחם

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים את השעועית, את העצמות והאוסובוקו, את הביצים ואת התבלינים ומכסים במים את תכולת הסיר.

חמין אוסובוקו טעים ומנחם

שלב 4 מתוך 5

סוגרים את המכסה ומנמיכים את האש.

חמין אוסובוקו טעים ומנחם

שלב 5 מתוך 5

מעבירים לתנור, על חום של 100 מעלות למשך כל הלילה או פלטת שבת.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ח חוה

4 שער בסיר לחץ אותו דבר חוה

הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • חגיגה
  • מתכונים לשבת

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • חמין טבית עיראקי

    חמין טבית עיראקי

    760 דקות בינוני
  • חמין איטריות משגע

    חמין איטריות משגע

    600 דקות בינוני
  • תבית עם חשווה (חמין עיראקי עם עור עוף ממולא)

    תבית עם חשווה (חמין עיראקי עם עור עוף ממולא)

    620 דקות מאתגר
  • חמין קלאסי

    חמין קלאסי

    600 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים