המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
יוצקים שמן לסיר ומטגנים את הבצל עד תחילת הזהבה.
שוטפים את האורז, מוסיפים לסיר ומערבבים, ממשיכים בטיגון כ-2 דקות נוספות.
מוסיפים את המים הרותחים ואת רסק העגבניות, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
מבשלים על אש קטנה כ-20-30 דקות כשהסיר מכוסה חלקית.
מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל את השקדים והצימוקים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0