דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אורז מיוחד שלא נשאר ממנו פירור!
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אורז מיוחד שלא נשאר ממנו פירור!

אורז מיוחד שלא נשאר ממנו פירור!

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: מאיה
מנת צד נהדרת של אורז עם צימוקים, שלא יישאר ממנה פירור.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
בצל גדול
0.5  כוס
צימוקים
0.25  קורט
אגוז מוסקט לא חובה
1  כף
יין לבן יבש
2  כפות
מים
1  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל שחור
2  כוסות
אורז ארוך
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מרתיחים ליטר מים בקומקום
  • שלב 2

    0 דקות
    בינתיים מטגנים את הבצל בסיר עד להזהבה.
  • שלב 3

    0 דקות
    להוסיף לסיר את היין ושתי כפות המים, ומוסיפים את הצימוקים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מתבלים באגוז מוסקט (לא חובה)
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את 2 כוסות האורז ועליהם את המים (עד לכיסוי).
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים את המלח והפלפל ובוחשים.
  • שלב 7

    0 דקות
    נותנים לאורז להתבשל כ-20 דקות עד שהוא יוצא דביק וטעים!
אורז מיוחד שלא נשאר ממנו פירור!

שלב 1 מתוך 7

מרתיחים ליטר מים בקומקום

אורז מיוחד שלא נשאר ממנו פירור!

שלב 2 מתוך 7

בינתיים מטגנים את הבצל בסיר עד להזהבה.

אורז מיוחד שלא נשאר ממנו פירור!

שלב 3 מתוך 7

להוסיף לסיר את היין ושתי כפות המים, ומוסיפים את הצימוקים.

אורז מיוחד שלא נשאר ממנו פירור!

שלב 4 מתוך 7

מתבלים באגוז מוסקט (לא חובה)

אורז מיוחד שלא נשאר ממנו פירור!

שלב 5 מתוך 7

מוסיפים את 2 כוסות האורז ועליהם את המים (עד לכיסוי).

אורז מיוחד שלא נשאר ממנו פירור!

שלב 6 מתוך 7

מוסיפים את המלח והפלפל ובוחשים.

אורז מיוחד שלא נשאר ממנו פירור!

שלב 7 מתוך 7

נותנים לאורז להתבשל כ-20 דקות עד שהוא יוצא דביק וטעים!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מתכוני אורז
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    120 דקות בינוני
  • אורז בוכרי

    אורז בוכרי

    80 דקות בינוני
  • טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    180 דקות בינוני
  • בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    180 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים