דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אורז מלא עם אפונה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אורז מלא עם אפונה

אורז מלא עם אפונה

(1)
45 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
אורז מלא מבושל עם אפונה, תוספת בריאה מזינה לארוחת צהריים לכל המשפחה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
אורז מלא (רצוי עגול)
3.5  כוסות
מים
0.5  חבילה
אפונה קפואה
0.5  כפית
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את הסיר (ללא שמן).
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את האורז ומערבבים מעט. מוסיפים את המים והמלח ומביאים לרתיחה בסיר מכוסה חלקית.
  • שלב 3

    0 דקות
    מנמיכים מעט את האש אך חשוב שעדיין תהיה רתיחה עדינה, מבשלים כ-15 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את האפונה. מביאים חזרה לרתיחה עדינה. חשוב שהסיר יהיה חצי מכוסה ולא סגור לגמרי.
  • שלב 5

    0 דקות
    כשכל המים התאדו, מערבבים מעט ומוודאים שלא נותרו מים בתחתית הסיר. מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה לכ-10 דקות.
אורז מלא עם אפונה

שלב 1 מתוך 5

מחממים את הסיר (ללא שמן).

אורז מלא עם אפונה

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים את האורז ומערבבים מעט. מוסיפים את המים והמלח ומביאים לרתיחה בסיר מכוסה חלקית.

אורז מלא עם אפונה

שלב 3 מתוך 5

מנמיכים מעט את האש אך חשוב שעדיין תהיה רתיחה עדינה, מבשלים כ-15 דקות.

אורז מלא עם אפונה

שלב 4 מתוך 5

מוסיפים את האפונה. מביאים חזרה לרתיחה עדינה. חשוב שהסיר יהיה חצי מכוסה ולא סגור לגמרי.

אורז מלא עם אפונה

שלב 5 מתוך 5

כשכל המים התאדו, מערבבים מעט ומוודאים שלא נותרו מים בתחתית הסיר. מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה לכ-10 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל סוכר
  • קטניות
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • עשיר בחלבון
  • אוכל טבעוני
  • מתכוני אורז
  • ארוחת צהריים
  • עשיר בסיבים תזונתיים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    120 דקות בינוני
  • אורז בוכרי

    אורז בוכרי

    80 דקות בינוני
  • טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    180 דקות בינוני
  • בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    180 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים