דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אורז עם אטריות ורמיסל
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אורז עם אטריות ורמיסל

אורז עם אטריות ורמיסל

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: טל לין
אורז עם אטריות ורמיסל, ישמש כתוספת נהדרת לארוחת הצהריים שלכם

רכיבים

מנות 5

המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כוסות
אורז, לבן, ארוך, גרגיר, מועשר, מועשר, יבש
0.25  כוס
אטריות
4  עלים
עלה דפנה
5 
פלפל אנגלי
2  כפות
מלח
3  כפות
מרגרינה, רגילה, קשה, סויה (מוקשה)
3  כוסות
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים בסיר עם מעט מרגרינה את האטריות עד להשחמה. מוסיפים את האורז ,ומאדים תוך כדי ערבוב מס דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את התבלינים וממשיכים לאדות עד שהאורז חם מאוד.
  • שלב 3

    18 דקות
    יוצקים את המים הרותחים ומערבבים את האורז פעם אחת בלבד, מכסים את הסיר במכסה עם מגבת, מורידים את האש ללהבה הנמוכה ביותר ומבשלים כ - 18 דקות .
  • שלב 4

    5 דקות
    מכבים את האש ומחכים - 5 דקות נוספות. מסירים את המכסה, מוציאים את הפלפל האנגלי ועלי הדפנה ו"פותחים" את האורז בעזרת מזלג.
אורז עם אטריות ורמיסל

שלב 1 מתוך 4

מטגנים בסיר עם מעט מרגרינה את האטריות עד להשחמה. מוסיפים את האורז ,ומאדים תוך כדי ערבוב מס דקות.

אורז עם אטריות ורמיסל

שלב 2 מתוך 4

מוסיפים את התבלינים וממשיכים לאדות עד שהאורז חם מאוד.

אורז עם אטריות ורמיסל

שלב 3 מתוך 4

יוצקים את המים הרותחים ומערבבים את האורז פעם אחת בלבד, מכסים את הסיר במכסה עם מגבת, מורידים את האש ללהבה הנמוכה ביותר ומבשלים כ - 18 דקות .

אורז עם אטריות ורמיסל

שלב 4 מתוך 4

מכבים את האש ומחכים - 5 דקות נוספות. מסירים את המכסה, מוציאים את הפלפל האנגלי ועלי הדפנה ו"פותחים" את האורז בעזרת מזלג.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • קטניות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מתכוני אורז
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    120 דקות בינוני
  • אורז בוכרי

    אורז בוכרי

    80 דקות בינוני
  • טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    180 דקות בינוני
  • בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    180 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים