דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אורז עם צימוקים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אורז עם צימוקים

אורז עם צימוקים

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
הבשלנית דידי דרמר מציעה מתכון פשוט וקל לאורז עם צימוקים טעים, מתקתק ויפה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כוסות
אורז בסמטי
2  כפות
שמן קנולה
2  כפות
סוכר לבן חום
0.5  כפית
מלח
0.5  כפית
כורכום
0.5  כוס
צימוקים
3  כוסות
מים רותחים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים בסיר בינוני את האורז בשמן, במשך כדקה. מוסיפים את הסוכר, מלח וכורכום, ומערבבים. מוסיפים את הצימוקים ומערבבים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את המים, מכסים את הסיר ומנמיכים את הלהבה.
  • שלב 3

    0 דקות
    אחרי כשמונה דקות בודקים אם המים נספגו. אם לא נספגו, מחזירים ללהבה הנמוכה לעוד 2-3 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכבים את הלהבה ומשאירים את האורז בסיר המכוסה עשר דקות נוספות, כדי שישלים את תהליך הבישול ולא יחרך. חשוב מאוד: אין לפתוח את הסיר במשך ה-10 הדקות האחרונות, כדי שהאדים לא יצאו ותהליך ספיגת הנוזלים יושלם.
אורז עם צימוקים

שלב 1 מתוך 4

מטגנים בסיר בינוני את האורז בשמן, במשך כדקה. מוסיפים את הסוכר, מלח וכורכום, ומערבבים. מוסיפים את הצימוקים ומערבבים.

אורז עם צימוקים

שלב 2 מתוך 4

מוסיפים את המים, מכסים את הסיר ומנמיכים את הלהבה.

אורז עם צימוקים

שלב 3 מתוך 4

אחרי כשמונה דקות בודקים אם המים נספגו. אם לא נספגו, מחזירים ללהבה הנמוכה לעוד 2-3 דקות.

אורז עם צימוקים

שלב 4 מתוך 4

מכבים את הלהבה ומשאירים את האורז בסיר המכוסה עשר דקות נוספות, כדי שישלים את תהליך הבישול ולא יחרך. חשוב מאוד: אין לפתוח את הסיר במשך ה-10 הדקות האחרונות, כדי שהאדים לא יצאו ותהליך ספיגת הנוזלים יושלם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מתכוני אורז
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    120 דקות בינוני
  • אורז בוכרי

    אורז בוכרי

    80 דקות בינוני
  • טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    180 דקות בינוני
  • בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    180 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים