דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אטריות אורז בסגנון תאילנדי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אטריות אורז בסגנון תאילנדי

אטריות אורז בסגנון תאילנדי

(1)
20 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: טל לין
אטריות בווק ברוטב סויה וחמאת בוטנים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  חבילה
נודלס אטריות אורז רחבות (מומלץ עבות)
1  חבילה
ברוקולי טרי או קפוא
1 
זוקיני
1  חבילה
פטריות שמפיניון
8 
פטריות יער מומלץ, לא חובה
3  גבעולים
בצל ירוק
0  לפי הטעם
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
2  כפות
שמן שומשום
3  שיני
שום
1  כף
חמאת בוטנים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את כל הירקות איך שנוח, אבל לא לחתיכות גדולות מדי, כי זמן הבישול הוא מהיר.
  • שלב 2

    0 דקות
    במחבת גדולה (או ווק) מערבבים 2 כפות שמן שומשום (רצוי, אבל גם שמן זית עובד), רוטב סויה (הרבה, אבל זהירות - מלוח!), כף גדושה חמאת בוטנים ו2-3 שיני שום קצוצות.
  • שלב 3

    0 דקות
    כשהעסק מתחיל להתחמם, זורקים פנימה את כל הירקות, פרט לבצל הירוק, ומקפיצים מספר דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    במקביל, מרתיחים מים עם קצת מלח וחולטים את האיטריות (לפי ההוראות על האריזה, ממש מספר שניות) מסננים ומוסיפים את האטריות למחבת. מערבבים וממשיכים להקפיץ מספר דקות.
אטריות אורז בסגנון תאילנדי

שלב 1 מתוך 4

חותכים את כל הירקות איך שנוח, אבל לא לחתיכות גדולות מדי, כי זמן הבישול הוא מהיר.

אטריות אורז בסגנון תאילנדי

שלב 2 מתוך 4

במחבת גדולה (או ווק) מערבבים 2 כפות שמן שומשום (רצוי, אבל גם שמן זית עובד), רוטב סויה (הרבה, אבל זהירות - מלוח!), כף גדושה חמאת בוטנים ו2-3 שיני שום קצוצות.

אטריות אורז בסגנון תאילנדי

שלב 3 מתוך 4

כשהעסק מתחיל להתחמם, זורקים פנימה את כל הירקות, פרט לבצל הירוק, ומקפיצים מספר דקות.

אטריות אורז בסגנון תאילנדי

שלב 4 מתוך 4

במקביל, מרתיחים מים עם קצת מלח וחולטים את האיטריות (לפי ההוראות על האריזה, ממש מספר שניות) מסננים ומוסיפים את האטריות למחבת. מערבבים וממשיכים להקפיץ מספר דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ת תמר

מאוד.

הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • מתכוני אורז
  • ארוחת צהריים
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    20 דקות קל
  • רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    50 דקות קל
  • קוגל אטריות מתוק

    קוגל אטריות מתוק

    40 דקות קל
  • אטריות ביצים מוקפצות עם ירקות ירוקים

    אטריות ביצים מוקפצות עם ירקות ירוקים

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים