מחממים את השמן בווק או בסיר רחב. מוסיפים את הירקות ומטגנים תוך ערבוב 2-3 דקות. אפשר לגוון את הירקות, לשלב עם פטריות או בלי, לבשל פטריות בלבד, להשתמש בהרבה ירקות או במעט.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את האטריות המסוננות ומערבבים.
שלב 4
0 דקות
לתיבול: מערבבים בכלי, יין, רוטב סויה ועמילן תירס. (את הדבש אפשר להוסיף בזמן הערבוב עם האטריות, כי החום ימיס אותו). יוצקים את רוטב התיבול על האטריות והירקות, מוסיפים דבש ומערבבים דקה מעל להבה נמוכה ומסירים מהאש.
שלב 5
0 דקות
יוצקים את שמן השומשום על התבשיל, מערבבים ומגישים.
שלב 1
מתוך
5
מסננים את האטריות המבושלות ומניחים בקערה בצד.
שלב 2
מתוך
5
מחממים את השמן בווק או בסיר רחב. מוסיפים את הירקות ומטגנים תוך ערבוב 2-3 דקות. אפשר לגוון את הירקות, לשלב עם פטריות או בלי, לבשל פטריות בלבד, להשתמש בהרבה ירקות או במעט.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים את האטריות המסוננות ומערבבים.
שלב 4
מתוך
5
לתיבול: מערבבים בכלי, יין, רוטב סויה ועמילן תירס. (את הדבש אפשר להוסיף בזמן הערבוב עם האטריות, כי החום ימיס אותו). יוצקים את רוטב התיבול על האטריות והירקות, מוסיפים דבש ומערבבים דקה מעל להבה נמוכה ומסירים מהאש.
שלב 5
מתוך
5
יוצקים את שמן השומשום על התבשיל, מערבבים ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0