דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש
  • מתכונים
  • המגזין
  • המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אטריות סיניות מוקפצות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אטריות סיניות מוקפצות

אטריות סיניות מוקפצות

(0)
20 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
כל מה שצריך ממתכון: טעים, מזין, שמח, אהוב על ילדים ומבוגרים, ובהכנה של כמה רגעים

רכיבים

מנות 5

המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
300  גרם
נודלס אטריות מסולסלות מבושלות לפי ההוראות שעל האריזה
2  כפות
שמן קנולה
1 
בצל בינוני, חתוך לחצי ופרוס דק
2 
גזר גדולים, קלופים וחתוכים לרצועות דקות
1  ראש
כרוב פרוס לפרוסות דקיקות (בערך 1 כוס)
250  גרם
פטריות שמפיניון טריות, פרוסות דק (לא הכרחי)
1 
פלפל אדום פרוס לפרוסות דקות
0.25  כוס
יין אדום
4  כפות
רוטב סויה סיני 290 מ"ל
1  כף
קמח תירס (קורנפלור)
1  כף
דבש
1  כפית
שמן שומשום
העתק

כותרת שכבת-על

5 הטיפים והטריקים הטובים ביותר שלנו לגדלי מנות מותאמים אישית.

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מסננים את האטריות המבושלות ומניחים בקערה בצד.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים את השמן בווק או בסיר רחב. מוסיפים את הירקות ומטגנים תוך ערבוב 2-3 דקות. אפשר לגוון את הירקות, לשלב עם פטריות או בלי, לבשל פטריות בלבד, להשתמש בהרבה ירקות או במעט.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את האטריות המסוננות ומערבבים.
  • שלב 4

    0 דקות
    לתיבול: מערבבים בכלי, יין, רוטב סויה ועמילן תירס. (את הדבש אפשר להוסיף בזמן הערבוב עם האטריות, כי החום ימיס אותו). יוצקים את רוטב התיבול על האטריות והירקות, מוסיפים דבש ומערבבים דקה מעל להבה נמוכה ומסירים מהאש.
  • שלב 5

    0 דקות
    יוצקים את שמן השומשום על התבשיל, מערבבים ומגישים.
אטריות סיניות מוקפצות

שלב 1 מתוך 5

מסננים את האטריות המבושלות ומניחים בקערה בצד.

אטריות סיניות מוקפצות

שלב 2 מתוך 5

מחממים את השמן בווק או בסיר רחב. מוסיפים את הירקות ומטגנים תוך ערבוב 2-3 דקות. אפשר לגוון את הירקות, לשלב עם פטריות או בלי, לבשל פטריות בלבד, להשתמש בהרבה ירקות או במעט.

אטריות סיניות מוקפצות

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים את האטריות המסוננות ומערבבים.

אטריות סיניות מוקפצות

שלב 4 מתוך 5

לתיבול: מערבבים בכלי, יין, רוטב סויה ועמילן תירס. (את הדבש אפשר להוסיף בזמן הערבוב עם האטריות, כי החום ימיס אותו). יוצקים את רוטב התיבול על האטריות והירקות, מוסיפים דבש ומערבבים דקה מעל להבה נמוכה ומסירים מהאש.

אטריות סיניות מוקפצות

שלב 5 מתוך 5

יוצקים את שמן השומשום על התבשיל, מערבבים ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מאכלי עדות
  • אוכל צמחוני
  • ארוחת צהריים
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • אטריות בקארי אדום וחלב קוקוס

    אטריות בקארי אדום וחלב קוקוס

  • פאד תאי - אטריות ביצים תאילנדיות מוקפצות עם ירקות ורצועות חזה עוף

    פאד תאי - אטריות ביצים תאילנדיות מוקפצות עם ירקות ורצועות חזה עוף

    45 דקות בינוני
  • סלט אסייתי מאטריות אורז עם עוף וצ'ילי

    סלט אסייתי מאטריות אורז עם עוף וצ'ילי

    45 דקות קל
  • סלט אטריות אורז וירקות שורש בתיבול ויניגרט אסייתי

    סלט אטריות אורז וירקות שורש בתיבול ויניגרט אסייתי

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות