דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אטריות סיניות מוקפצות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אטריות סיניות מוקפצות

אטריות סיניות מוקפצות

(0)
20 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אתי ישפה
כל מה שצריך ממתכון: טעים, מזין, שמח, אהוב על ילדים ומבוגרים, ובהכנה של כמה רגעים

רכיבים

מנות 5

המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
300  גרם
נודלס אטריות מסולסלות מבושלות לפי ההוראות שעל האריזה
2  כפות
שמן קנולה
1 
בצל בינוני, חתוך לחצי ופרוס דק
2 
גזר גדולים, קלופים וחתוכים לרצועות דקות
1  ראש
כרוב פרוס לפרוסות דקיקות (בערך 1 כוס)
250  גרם
פטריות שמפיניון טריות, פרוסות דק (לא הכרחי)
1 
פלפל אדום פרוס לפרוסות דקות
0.25  כוס
יין אדום
4  כפות
רוטב סויה סיני 290 מ"ל
1  כף
קמח תירס (קורנפלור)
1  כף
דבש
1  כפית
שמן שומשום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מסננים את האטריות המבושלות ומניחים בקערה בצד.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים את השמן בווק או בסיר רחב. מוסיפים את הירקות ומטגנים תוך ערבוב 2-3 דקות. אפשר לגוון את הירקות, לשלב עם פטריות או בלי, לבשל פטריות בלבד, להשתמש בהרבה ירקות או במעט.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את האטריות המסוננות ומערבבים.
  • שלב 4

    0 דקות
    לתיבול: מערבבים בכלי, יין, רוטב סויה ועמילן תירס. (את הדבש אפשר להוסיף בזמן הערבוב עם האטריות, כי החום ימיס אותו). יוצקים את רוטב התיבול על האטריות והירקות, מוסיפים דבש ומערבבים דקה מעל להבה נמוכה ומסירים מהאש.
  • שלב 5

    0 דקות
    יוצקים את שמן השומשום על התבשיל, מערבבים ומגישים.
אטריות סיניות מוקפצות

שלב 1 מתוך 5

מסננים את האטריות המבושלות ומניחים בקערה בצד.

אטריות סיניות מוקפצות

שלב 2 מתוך 5

מחממים את השמן בווק או בסיר רחב. מוסיפים את הירקות ומטגנים תוך ערבוב 2-3 דקות. אפשר לגוון את הירקות, לשלב עם פטריות או בלי, לבשל פטריות בלבד, להשתמש בהרבה ירקות או במעט.

אטריות סיניות מוקפצות

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים את האטריות המסוננות ומערבבים.

אטריות סיניות מוקפצות

שלב 4 מתוך 5

לתיבול: מערבבים בכלי, יין, רוטב סויה ועמילן תירס. (את הדבש אפשר להוסיף בזמן הערבוב עם האטריות, כי החום ימיס אותו). יוצקים את רוטב התיבול על האטריות והירקות, מוסיפים דבש ומערבבים דקה מעל להבה נמוכה ומסירים מהאש.

אטריות סיניות מוקפצות

שלב 5 מתוך 5

יוצקים את שמן השומשום על התבשיל, מערבבים ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פאד תאי - אטריות ביצים תאילנדיות מוקפצות עם ירקות ורצועות חזה עוף

    פאד תאי - אטריות ביצים תאילנדיות מוקפצות עם ירקות ורצועות חזה עוף

    45 דקות בינוני
  • מרק עוף מפורק עם אטריות כשל"פ

    מרק עוף מפורק עם אטריות כשל"פ

    60 דקות קל
  • פשטידת בשר ואטריות כשרה לפסח

    פשטידת בשר ואטריות כשרה לפסח

    60 דקות קל
  • מרק צח עם קניידלך ואטריות לפסח

    מרק צח עם קניידלך ואטריות לפסח

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים