המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לגרסה הצהובה: מרתיחים סיר עם מים ומבשלים את חבילת האטריות 5 דקות בדיוק, מסננים. שמים בסיר 5 כפות שמן, מטגנים את השום על אש קטנה שלא יישרף, מוסיפים את התבלינים ופותחים בשמן, מוסיפים 1/2 כוס מים רותחים ומבשלים 3 דקות שהרוטב מעט יצטמצם.
מוסיפים את האטריות ומאחדים עם הרוטב, מבשלים 2 דקות. מכבים את האש, מכסים במגבת ומכסה ל-10 דקות, פותחים את הסיר, מערבבים ומגישים.
לגרסת הבצל: בסיר סוטאג' שמים את השמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה על אש קטנה. מוסיפים את חבילת האטריות ומנמיכים את הלהבה, מערבבים עד שישחימו, לא חשוב אם לא בצורה אחידה העיקר שישחימו.
שמים בקערה את המים ומוסיפים את התבלינים, מערבבים ויוצקים על האטריות, בשלב הזה מנמיכים את האש, מערבבים, מכסים ומבשלים 6 דקות על להבה נמוכה. פותחים את הסיר מערבבים את האטריות, מכסים במגבת ובמכסה ל-10 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0