דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אסאדו
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אסאדו

אסאדו

(1)
קל
מתכונאי/ת: ענת וקנין
צלי דרום אמריקאי שמתבשל שעות בתנור, אבל שווה כל דקה

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  קילוגרם
אסאדו נתח הידוע גם כ"בשר אסדו". לבקש מהקצב
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור גרוס
0  לפי הטעם
שמן זית
1  ראש
שום כתוש
1  זר
כוסברה
1  זר
פטרוזיליה
1  ראש
שום כתוש
0  לפי הטעם
צ'ילי גרוס
0  לפי הטעם
פלפל שחור גרוס
0  לפי הטעם
מלח
0.5  כוס
שמן זית
2  כפות
חומץ
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מרפדים תבנית בנייר כסף, מפזרים בתחתית מלח גס.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים בקערה את השום הכתוש, מלח, פלפל שחור גרוס ושמן זית. מצפים את בשר האסאדו ועושים לו עיסוי עד שכל התערובת תחדור פנימה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים את האסאדו על המלח הגס בתבנית כך שהחלק השומני או העצם יהיו כלפי מטה.
  • שלב 4

    30 דקות
    מכניסים לתנור לחום הכי גבוה כ-30 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מנמיכים את עוצמת התנור ל-100 מעלות ועוטפים את האסדו עם הנייר כסף שבתבנית. משאירים בתנור ל-5-6 שעות.
  • שלב 6

    5 דקות
    אופן הכנה של הצ'ימיצ'ורי: קוצצים צרור כוסברה, צרור פטרוזיליה וראש שום. מוסיפים צ'ילי גרוס, חומץ, מלח, פלפל שחור גרוס ושמן זית לפי הטעם. מערבבים הכל ביחד ויוצא מדהים. אפשר להשאיר כמה ימים במקרר.
אסאדו

שלב 1 מתוך 6

מרפדים תבנית בנייר כסף, מפזרים בתחתית מלח גס.

אסאדו

שלב 2 מתוך 6

מערבבים בקערה את השום הכתוש, מלח, פלפל שחור גרוס ושמן זית. מצפים את בשר האסאדו ועושים לו עיסוי עד שכל התערובת תחדור פנימה.

אסאדו

שלב 3 מתוך 6

מניחים את האסאדו על המלח הגס בתבנית כך שהחלק השומני או העצם יהיו כלפי מטה.

אסאדו

שלב 4 מתוך 6

מכניסים לתנור לחום הכי גבוה כ-30 דקות.

אסאדו

שלב 5 מתוך 6

מנמיכים את עוצמת התנור ל-100 מעלות ועוטפים את האסדו עם הנייר כסף שבתבנית. משאירים בתנור ל-5-6 שעות.

אסאדו

שלב 6 מתוך 6

אופן הכנה של הצ'ימיצ'ורי: קוצצים צרור כוסברה, צרור פטרוזיליה וראש שום. מוסיפים צ'ילי גרוס, חומץ, מלח, פלפל שחור גרוס ושמן זית לפי הטעם. מערבבים הכל ביחד ויוצא מדהים. אפשר להשאיר כמה ימים במקרר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חגיגה
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • תבשיל אסאדו ביין אדום, סילאן וירקות שורש

    תבשיל אסאדו ביין אדום, סילאן וירקות שורש

    210 דקות בינוני
  • אסאדו על מצע נודלס תרד

    אסאדו על מצע נודלס תרד

    180 דקות בינוני
  • אסאדו עגל ברוטב ברביקיו

    אסאדו עגל ברוטב ברביקיו

    240 דקות בינוני
  • מרק בשר אסאדו

    מרק בשר אסאדו

    100 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים