דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אסאדו חגיגי ומדהים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אסאדו חגיגי ומדהים

אסאדו חגיגי ומדהים

(0)
120 דקות
קל
מתכונאי/ת: קרן גליה
תבנית סופר מרשימה שכולה עסיסיות, טעם ויופי. לארוחת חג חגיגית שפשוט להכין

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
אסאדו עם או בלי עצם (בגודל המתאים לכם)
8 
תפוח אדמה קטנים
4 
בצלים קטנים
2 
כרישה
0.5  כוס
רוטב סויה קלאסי אסם
0.5  כוס
רוטב צ'ילי מתוק
120  גרם
ענבים (אשכול)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    1 דקות
    מחממים תנור לחום של 250 מעלות - עליון תחתון.
  • שלב 2

    5 דקות
    מסדרים את הנתח במרכז התבנית וסביבו את הירקות: את תפוחי האדמה אפשר לחתוך שתי וערב בחלק העליון ליצירת ״קיפודים״. את הבצלים מקלפים ומניחים. את הכרישה חותכים למקטעים. מניחים את הענבים בצדדים באשכול.
  • שלב 3

    5 דקות
    חותכים חריצים בבשר לעומק. מפזרים את הרוטב על הכל ומערבבים היטב.
  • שלב 4

    60 דקות
    מכניסים לתנור, כשהתבנית מכוסה, ל-40 דקות על חום גבוה ואז מורידים ל-160 ל-4 שעות, בערך. תלוי בגודל הנתח.
אסאדו חגיגי ומדהים

שלב 1 מתוך 4

מחממים תנור לחום של 250 מעלות - עליון תחתון.

אסאדו חגיגי ומדהים

שלב 2 מתוך 4

מסדרים את הנתח במרכז התבנית וסביבו את הירקות: את תפוחי האדמה אפשר לחתוך שתי וערב בחלק העליון ליצירת ״קיפודים״. את הבצלים מקלפים ומניחים. את הכרישה חותכים למקטעים. מניחים את הענבים בצדדים באשכול.

אסאדו חגיגי ומדהים

שלב 3 מתוך 4

חותכים חריצים בבשר לעומק. מפזרים את הרוטב על הכל ומערבבים היטב.

אסאדו חגיגי ומדהים

שלב 4 מתוך 4

מכניסים לתנור, כשהתבנית מכוסה, ל-40 דקות על חום גבוה ואז מורידים ל-160 ל-4 שעות, בערך. תלוי בגודל הנתח.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • דל סוכר
  • מהתנור
  • מנת ירקות/פירות
  • מנה עיקרית
  • מטבח עולמי
  • אוכל מקומי
  • תפוחי אדמה
  • מנה עליונה
  • מקור החלבון
  • מנות צלויות
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בצק ממולא פטריות יער וקרעי אסאדו

    בצק ממולא פטריות יער וקרעי אסאדו

    60 דקות בינוני
  • מאפה אסאדו מפורק כשר לפסח

    מאפה אסאדו מפורק כשר לפסח

    120 דקות בינוני
  • אסאדו עגל ברוטב ברביקיו

    אסאדו עגל ברוטב ברביקיו

    240 דקות בינוני
  • אסאדו ברוטב טריאקי וצ׳ילי מתוק

    אסאדו ברוטב טריאקי וצ׳ילי מתוק

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים