דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אצבעות פילו במילוי דלעת ערמונים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אצבעות פילו במילוי דלעת ערמונים

אצבעות פילו במילוי דלעת ערמונים

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון נהדר למנת פתיחה מעט שונה אך עשירה בטעם וארומה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
בצק פילו
2 
דלעת פרוסה לרצועות
0  לפי הטעם
מלח גס גרוס
8  כפות
שמן זית
0  לפי הטעם
פלפל שחור גרוס
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מפשירים את בצק הפילו במקרר במשך לילה שלם. שעתיים לפני הכנת המתכון מוציאים את הקופסה למשטח העבודה, להפשרה סופית.
  • שלב 2

    0 דקות
    בינתיים, קולפים את דלעת הערמונים ונפטרים מהגרעינים. קוצצים לקוביות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים את קוביות הדלעת בתבנית פיירקס, יוצקים מעל מעט (מעט!) שמן זית ומתבלים במלח ופלפל שחור. לא להתקמצן על הפלפל, בבקשה. מערבבים.
  • שלב 4

    0 דקות
    קולים בתנור חם מאוד (חום מקסימלי) ומערבבים מדי פעם. קולים עד ששולי הקוביות נחרכים (לא לפחד!). מוציאים ומצננים.
  • שלב 5

    0 דקות
    להכנת המעטפות פותחים את קופסת הפילו ושוטחים את גליל הבצק על השיש. לוקחים עלה אחד ומניחים על השיש (החלק הצר של מלבן הבצק קרוב אליך).
  • שלב 6

    0 דקות
    מתיזים על גליל הבצק 2-3 כפות מים וכף שמן זית אחת. מניחים בבסיס הצר של הגליל 3 כפות קוביות דלעת ערמונים קלויה. מקפלים קדימה כך שהקוביות מכוסות בבצק. מקפלים את השוליים הארוכים פנימה, טיפונת באלכסון, כך שייווצר טרפז - בסיס רחב קרוב אליך, בסיס צר רחוק ממך. מגלגלים ממך קדימה לצורת סיגר, ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • שלב 7

    0 דקות
    חוזרים על הפעולה עם עוד בצק ועוד קוביות דלעת.
  • שלב 8

    30 דקות
    מלטפים את כל הגלילים ביד רטובה ואופים בחום של 180 מעלות, כ-30 דקות, עד שמשחים היטב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא ביצים
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת בצל ללקק ת'אצבעות!

    פשטידת בצל ללקק ת'אצבעות!

    קל
  • אצבעות זעתר

    אצבעות זעתר

    50 דקות בינוני
  • אצבעות שום שמיר

    אצבעות שום שמיר

    90 דקות בינוני
  • פסטה עם ארטישוק, זיתים שחורים ושמן זית - ללקק את האצבעות

    פסטה עם ארטישוק, זיתים שחורים ושמן זית - ללקק את האצבעות

    40 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים