דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אצבעות פקאן
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אצבעות פקאן

אצבעות פקאן

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
השפית מיכל לוי-אלחלל מציעה מתכון פשוט לעוגיות עם אגוזי פקאן ודבש בציפוי אבקת סוכר - ממכר!

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
חמאה בטמפ' החדר
0.25  כוס
דבש
2  כוסות
קמח לבן מנופה (250 גרם)
0.5  כפית
מלח
1  כוס
אגוזי פקאן מסוכרים קצוצים
1  כוס
סוכר לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים את החמאה והדבש בקערת המערבל ומקציפים עד שהחמאה מלבינה במקצת.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הקמח והמלח ומערבלים במהירות נמוכה, כשתי דקות, עד שנוצר בצק אחיד.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את האגוזים ומערבבים בכף עץ, כך שיתפזרו בבצק באופן אחיד. אוספים את הבצק לכדור, עוטפים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר שעתיים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים את התנור לחום בינוני-נמוך (150 מעלות). משמנים תבנית תנור או מרפדים בנייר אפייה.
  • שלב 5

    35 דקות
    תולשים מהבצק פיסות בקוטר ½ 1ס"מ, מגלגלים כל אחת לכדור ואחר כך מותחים לצורת אצבע קטנה. מסדרים בתבנית במרווחים של 2 ס"מ ואופים 30-35 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות.
  • שלב 6

    0 דקות
    הציפוי: שמים את אבקת הסוכר בצלחת עמוקה ומגלגלים בה את העוגיות, בעודן חמות. משהים את העוגיות לצינון ואחר כך בוזקים עליהן את אבקת הסוכר שנותרה, דרך מסננת. העוגיות נשמרות כשבועיים בכלי אטום.
אצבעות פקאן

שלב 1 מתוך 6

שמים את החמאה והדבש בקערת המערבל ומקציפים עד שהחמאה מלבינה במקצת.

אצבעות פקאן

שלב 2 מתוך 6

מוסיפים את הקמח והמלח ומערבלים במהירות נמוכה, כשתי דקות, עד שנוצר בצק אחיד.

אצבעות פקאן

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים את האגוזים ומערבבים בכף עץ, כך שיתפזרו בבצק באופן אחיד. אוספים את הבצק לכדור, עוטפים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר שעתיים.

אצבעות פקאן

שלב 4 מתוך 6

מחממים את התנור לחום בינוני-נמוך (150 מעלות). משמנים תבנית תנור או מרפדים בנייר אפייה.

אצבעות פקאן

שלב 5 מתוך 6

תולשים מהבצק פיסות בקוטר ½ 1ס"מ, מגלגלים כל אחת לכדור ואחר כך מותחים לצורת אצבע קטנה. מסדרים בתבנית במרווחים של 2 ס"מ ואופים 30-35 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות.

אצבעות פקאן

שלב 6 מתוך 6

הציפוי: שמים את אבקת הסוכר בצלחת עמוקה ומגלגלים בה את העוגיות, בעודן חמות. משהים את העוגיות לצינון ואחר כך בוזקים עליהן את אבקת הסוכר שנותרה, דרך מסננת. העוגיות נשמרות כשבועיים בכלי אטום.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגיות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא ביצים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת בצל ללקק ת'אצבעות!

    פשטידת בצל ללקק ת'אצבעות!

    קל
  • אצבעות זעתר

    אצבעות זעתר

    50 דקות בינוני
  • אצבעות שום שמיר

    אצבעות שום שמיר

    90 דקות בינוני
  • פסטה עם ארטישוק, זיתים שחורים ושמן זית - ללקק את האצבעות

    פסטה עם ארטישוק, זיתים שחורים ושמן זית - ללקק את האצבעות

    40 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים